29
Nov
2015
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

logo_spletna_lezec

Slovenska blagovna znamka ZUJA zopet preseneča. Jana Zupanc je modna oblikovalka in ustanoviteljica blagovne znamke ZUJA, ki se je v dvajsetih letih zelo dobro uveljavila v tekstilni panogi. Zadnjih pet let, pa vodi družinsko podjetje ZUJA d.o.o., Uroš Zupanc, ki je sin ustanoviteljice. Sama, pa se sedaj lahko bolj posveča modnemu oblikovanju in svetovanju.

Blagovna znamka ZUJA izdeluje spodnje perilo, športno spodnje perilo, športna oblačila, pižame in trenirke.

Blagovna znamka ZUJA, je prepoznavna in dobro uveljavljena znamka na trgu. Izkušnje iz obstoječih lastnih maloprodajnih trgovin, kot tudi iz prodajne mreže dokazujejo, da imajo jasno strukturo kupcev, ki v velikem razmerju, po prvem nakupu postanejo stalni, zvesti kupci, ki se zaradi kakovosti, udobja in dobrega počutja, ki jim ga nošenje spodnjega perila ZUJA daje, redno vračajo.

Njihove izdelke lahko najdete v njihovih trgovinah na treh lokacijah ali naročite v spletni trgovini ZUJA:

Industrijska prodajalna ZUJA;
Trgovina ZUJA, Domžale;
Trgovina ZUJA, TC Dolnov.
Modna slovenska gigantka ZUJA, nas je tokrat prijetno presenetila s fotografijami nove modne kolekcije spodnjega perila BAMBUS.

Glede na to, da ZUJINA blagovna znamka doživlja vedno večji uspeh, so novi modeli vedno v igri. Zakaj bambus? Bambusova oblačila so 100% biorazgradljiva, brez nastajanja stranskih produktov, ki vplivajo na onesnaženost narave. Poleg udobja, je spodnje perilo izredno modno oblikovano, z dodatkom linijskih trakov. Tudi tokrat so presenetili z modnim, udobnim in kvalitetnim perilom, ki poskrbi za efekt velike zračnosti. V modnih in udobnih materialih prijetno objemajo telo in zagotavljajo dobro oporo. Prelepo kolekcijo si lahko v nekaj fotografijah ogledate v nadaljevanju, v prodaji pa bo že konec meseca decembra.

ZUJA tudi tokrat hkrati ponuja cenovno dostopno kolekcijo, ki je trendi in predvsem udobna, za to ne dvomimo, da bo takoj razprodana.

Leave a Reply