21
Dec
2015
Posted by: In: Gostinstvo, Obrtniki in ostala podjetja0comments

Slaščičarstvo M.M., s petnajst letno tradicijo, je družinsko podjetje, ki se nahaja v Čirčah pri Kranju.

Že od vsega začetka se s pestro in kvalitetno ponudbo trudijo zadovoljiti različne želje in okuse gostov v njihovi slaščičarni in kavarni v Kranju. Zato se k njim vedno vračajo zadovoljne stranke.

Ponudba zajema poleg dnevno svežih, sočnih in osvežilnih sladic, bogat izbor tort različnih okusov in oblik. Lahko jih izdelajo tudi po naročilu. Vse sladice so zelo privlačne na izgled ter odličnega okusa, saj so izdelani iz kakovostnih sestavin. Slaščičarna M.M. je še posebej znana po tem, da se njihovi proizvodni izdelki prodajajo v priznanih trgovinah kot so Eleclerk, Citrus itd. Odlikuje jih bogata izbira domačih piškotov in domačih rezancev.

156664_169904376365340_3719064_n

Vsi izdelki v Slaščičarstvu M.M. so izdelani ročno in brez umetnih dodatkov ali aditivov. Izdelujejo pa tudi brez glutenske in veganske torte ter slaščice.

Podjetje Slaščičarstvo M.M. vedno preseneča s široko ponudbo domačih sladkih dobrot. Dnevno pripravljajo 20 različnih vrst tort, ki jih lahko ob kavici in prijetnem ambientu poskusite v njihovi kavarni ali pa se z njimi posladkate doma.

577258_522174251138349_1887443240_n

Zagotovo najboljša slaščičarna in kavarna na Gorenjskem, saj se trudijo za ohranitev dolgoletne tradicije izdelave slaščic, vedno pa popestrijo ponudbo za najbolj zveste goste.

Prav posebej se potrudijo pri izdelavi tort po naročilu, za vse priložnosti. Vašim željam se poskusijo čim bolj približati, pa naj bo to torta za nedeljsko kosilo, poročna torta ali torta za rojstni dan vašega otroka.

So namreč pravi mojstri pri izdelavi vseh vrst slaščic in se že veselijo vašega naslednjega obiska!

Leave a Reply