16
Nov
2017
Posted by: In: Dogodki ali eventi, Obrtniki in ostala podjetja0comments

Milena Pleško je ustanoviteljica prve certificirane agencije za Matchmaking v Sloveniji. Agencijo Aglaia je ustanovila v želji, da v  Sloveniji ponudi in zagotovi prvo certificirano OFF-LINE storitev iskanja partnerjev, zaupanja vredno in po metodi certificirane Matchmaking storitve, ki je izven meja Slovenije že uveljavljena storitev in jo večina resnih poslovnežev uporablja, za iskanje življenjskega partnerja. Gre za profesionalno povezovanje samskih na osebnem nivoju.

Spoznavanje sorodnih duš  po metodi certificirane Matchmaking storitve  postaja je že prava uspešnica. Nekateri tako najdejo celo svojega življenjskega partnerja. Resnim in samskim osebam pomagamo spoznati želenega partnerja. Gre za pristop povezovanja samskih, ki poteka na zelo diskretni in izključno osebni ravni.  Stranke so večinoma uspešni moški in ženske, ki si želijo resnega in dolgoročnega enakovrednega partnerstva ali iskrenega prijateljstva.

Zaradi bogatih izkušenj v Agenciji Aglaia  na področju Matchmaking-a in prve prisotnosti podjetja na slovenskem tržišču sodijo zagotovo med vodilno podjetje Matchmaking – a. To dosegajo z individualno usmerjenostjo h strankam na vseh področjih in ohranjanjem njihove zvestobe.

So drugačni, tega se zavedajo. Kot nam je povedala Milena Pleško, je dinamika, ki vlada v podjetju tista, ki daje ostrino in zmožnost, da se hitro prilagajajo vsaki stranki posebaj. Izstopati želijo z visokokakovostno storitvijo, s ciljem zadovoljstvo strank.

Leave a Reply