14
Dec
2015
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Računovodski servis Enka, podjetje s šestnajst letno tradicijo odlikuje zadovoljstvo številnih naročnikov.  Računovodske storitve opravljajo za številna podjetja. Ker se zavedamo, da ravno kvaliteno računovodstvo zelo vpliva na poslovanje vašega podjetja, vam predstavljamo enega izmed njih, Servis Enka.

Servis enka deluje kot računovodski servis, ki vsebuje elemente dela kot so, računovodstvo, knjigovodstvo, obračun plač in drugih osebnih prejemkov, obračun davka na dodano vrednost, računovodske storitve in računovodsko svetovanje  za pravne osebe in samostojne podjetnike, zavode, društva, kmetije  in druge zasebnike.

Nudijo kompleten računovodski servis in računovodsko svetovanje. S strankami gradijo zaupanje in dolgoročno partnerstvo. Svoje cilje dosegajo s stalnim izobraževanjem, zanesljivostjo in strokovnim delom.

Na koncu bi lahko dodali, da je njihova prednost to, da s poudarjeno skrbjo za stranke  poglobijo v posebnosti poslovanja vsakega podjetja posebej in se zanj tudi osebno zavzamejo. Zagotovo pa zagotavljajo hitro odzivnost, oseben pristop in sodoben način poslovanja.

education10

Leave a Reply