28
Jan
2016
Posted by: In: Gradbeništvo0comments

Sonce, svež zrak in voda so nepogrešlji za prijetno počutje večine ljudi. Voda koristi dobremu počutju. Bazen na domačem dvorišču združuje družine in ustvarja optimistično razpoloženje ter dobro voljo, kljub današnjemu hitremu življenjskemu slogu. V vročih dneh je prav zares fino v kolikor naše misli odtavajo na prizorišča čistega vodnega užitka. Predstavljamo vam ultimativen izbor bazenov podjetja Ema, kjer je uživanje življenja na prvem mestu. Fleksibilno in hitro prilagodljivo podjetje Ema vzdržuje in prodaja vse potrebno za bazensko tehniko. S svojimi bogatimi izkušnjami bodo za vse tiste, ki ste zaljubljeni v vodne užitke in čarobne perspektive poskrbeli za vse. Poznamo več vrst bazenov, vsaka pa ima svoje značilnosti. Predstavljamo kratek povzetek, ki vam bo olajšal nadaljnje odločanje, kateri bazen je za vas najprimernejši. V ponudbi podjetja Ema je zaslediti več vrst bazenov:

  • Zidani bazeni – s stiropornimi zidaki in PVC folijo,
  • karbonsko-keramični bazeni Compass,
  • poliestrski bazen,
  • polipropilenski bazeni,
  • betonski bazeni s keramiko.

ema-bazeni4

ema-bazeni5

Poleg bazenov za vas naredijo tudi fontane z različnimi vodnimi efekti. Z njimi boste poudarili lepoto svojih gradov, vrtov in mestnih trgov, kasneje pa pridih čarobnosti vdihnili tudi avlam in hotelom. Vodna simfonija v obliki fontane je postala skoraj nepogrešljiv dodatek bazenov in kopališč. Kapljice, v katere se poleti tako lepo ujamejo sončni žarki, lahko po vaši izbiri tvorijo posebne oblike in so lahko različnih barv. Kakšen stil vam je ljubši, čim bolj naravni ali bliže umetniškim delom?

31-banner-1

banner_Fun z roleto

V podjetju Ema vam nudijo celotno ponudbo vrhunske opreme, med katero najdete najrazličnejše vgradne elemente, solarne tuše, sisteme za avtomatsko vzdrževanje vode, pokrivala za bazen, podvodne osvetlitve in filtrirne naprave za bazen, ki so izjemno pomembne. Najdete pa tudi lestve, ogrevanje, pripomočke za čiščenje, protitočne plavalno-masažne naprave in seveda tudi vodne motive, kot so fontane, slapovi in parki.

Bazen-Compass-Briliant-88

Z bazeni Ema, si lahko s pomočjo vrhunskih strokovnjakov zgradite bazen. Zaupajte jim svoje ideje in jim prepustite izvedbo.

Naj vam bodo sanjski bazeni podjetja Ema inspiracija za opremo vašega doma! Razvajajte se v objemu svojega doma…

Leave a Reply