17
Jan
2016
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

V tokratnem prispevku vam želimo predstaviti kreativno ekipo strokovnjakov, ki je svojo izvrstno idejo udejanjila in sicer s Shoppii, mobilno oglaševalsko orodje.

Kaj je Shoppii? Je lokalizirano mobilno oglaševalsko orodje, ki deluje na mednarodnem trgu. Gre takorekoč za zapakirano mobilno orodje in deluje kot nakupovalni asistent. Hitra rast uporabnikov in oglaševalcev potrjuje njegovo učinkovitost, razvoj novih funkcionalnosti pa prispeva k širokemu spektru možnosti promocij.

Deluje enostavno, s shoppiijem ne potrebujete brskati po katalogih in iskati po trgovinah, da bi našli, kar si želite. Shoppii namreč išče ugodnosti v vaši bližini namesto vas!

Vse kar je potrebno storiti, da si naložite mobilno aplikacijo, nato poveste katere stvari so vam všeč, prodajalcu pokažete obvestilo, ki vam ga je poslal Shoppii in uživate v ugodnostih. Četudi je vaša poslovalnica na manj frekventni lokaciji, lahko s shoppiijem enostavno in ugodno predstavite svoje izdelke in storitve kupcem, ki so v bližini. Shoppii je primeren tako za posamezne uporabnike, kot tudi za podjetja.

Podjetniki pozor! Za promocijo vašega prodajnega mesta, je shoppii najboljša rešitev. Bodisi, da gre za turizem, restavracije, bare, trgovine in druge storitve. Vaše akcije bo shoppii samodejno razposlal vsem, ki jih vaš izdelek zanima in se nahaja v bližini vaše storitve! Tako se lahko vi bolj posvetite prodaji. Shoppii je namenjen tudi za enostavno in učinkovito promocijo vseh vrst dogodkov kot so koncerti, sejmi, prireditve, izobraževanja, itd. S Shoppiijem boste na inovativen način izpostavili vaš izdelek ter povečali prepoznavnost tudi svoje blagovne znamke, saj lahko spomnite vaše kupce na vašo blagovno znamko, ko jim je to priročno in zanimivo. Tak način promocije je primeren predvsem za izdelke ali storitve, ki se prodajajo v večjih trgovskih verigah ali kot podpora klasičnim oglaševalskim akcijam. Najbolj pomembno je to, da Shoppii omogoča, da oglaševalci ciljano privabljate potencialne kupce v vašo poslovalnico. Namreč, Shoppii omogoča zelo natančno določanje ciljne skupine kot npr., spol, starost, področje zanimanja in bližina/lokacija. Ko se v bližini poslovalnice nahaja primeren kupec, ga Shoppii samodejno obvesti o vaši ponudbi in s časovno omejeno ugodnostjo prepriča v obisk.

Mobilno aplikacijo si lahko prenesete tukaj:

https://play.google.com/store/apps/details?id=shoppii.kinvart.com.shoppii

Po naši oceni odlična mobilna aplikacija in verjamemo, da bo slovenska, inovativna ekipa, ki je z dobrim produktom razvila odlično novo aplikacijo Shoppii, uspela tudi v svetovnem merilu.

Več si lahko pogledate na njihovi spletni strani www.shoppii.si

Leave a Reply