25
Nov
2015
Posted by: In: Gradbeništvo0comments

supre

“Nismo edini, vendar smo najboljši.” pravi podjetje Supremotech.

Direktorja Wadie Kidess MBA smo vprašali, v čem je konkurenčna prednost in drugačnost podjetja, ki ga vodi in katere dejavnosti izvaja.

Verjamemo v vsestranskost in učinkovito delo ter trajno sodelovanje s strankami. Sem vsestranski človek, ki se ukvarja z različnimi dejavnostmi, za katere imam pridobljene licence (pooblastilo za gradbeni nadzor, sem sodni tolmač za arabski jezik, licenciran neodvisni strokovnjak za izdelavo energetskih izkaznic in licenciran zavarovalni posrednik in zastopnik). Pridobil sem tudi več priznanj in certifikatov od Baumita, Keme in Fragmat. Smo inovativno mlado podjetje in naša glavna dejavnost je, svetovanje na gradbenem, finančnem in računalniškem področju. Poleg tega izvajamo storitve prevajanja in grafičnega oblikovanja. Za nami stojijo številne odlične reference in zaradi vsestranskih področij delovanja, smo drugačni in uspešni.

IMG_2142

Najbolj se posvečate gradbenemu nadzoru, energijskem svetovanju in prodaji gradbenega materiala, nam lahko poveste malo več?

Z izdajo gradbenega dovoljenja, je potrebno vršiti strokovni nadzor, kar pomeni, da preverjamo ali gradnja poteka v skladu s projektno dokumentacijo. Skrbimo za kvalitetno izvajanje del, tako izvajalcev kot tudi podizvajalcev in koordiniramo delo. Odgovorni nadzornik nadzoruje tudi kakovost izvedenih del, kakovost gradbenih materialov in tehnoloških naprav, ki se vgrajujejo v objekt in skrbi za to, da se pri izvajanju del upoštevajo dogovorjeni roki izgradnje in dogovorjena finančna sredstva. Nudimo tudi pomoč pri pridobitvi gradbenih, obrtniških in inštalacijskih del. Prav tako izvajamo energijsko svetovanje in termografske preglede.

Bonitetna ocena

V čem je konkurenčna prednost in drugačnost vašega podjetja?

Poleg strokovne in profesionalne izvedbe gradbenih nadzorov in odličnih referenc, ponujamo tudi ostale storitve. Imamo visoke standarde poslovanja, ki jih dosegamo z odličnostjo na vseh področjih delovanja pri zasebnih in sektorjih za investicije v poslovnih ter javnih sistemih.

Supremotech 1000x800

Kot nam je povedal lastnik podjetja Wadie Kidess, je zagotavljanje kvalitetnega dela in svetovanja na različnih področjih tisto, kar lahko izpolni vsa pričakovanja strank. Storitve izvajajo z veliko mero truda in stremijo k zadovoljstvu strank. So hitro odzivni, kakovostni, točni, zanesljivi in cenovno ugodni.

Slovensko podjetje Supremotech se zaveda velikega konkurenčnega boja med izvajalci v gradbeništvu, zato so kakovost in zanesljivost izvajalca temeljne zahteve, ki jih mora izpolnjevati uspešno podjetje. Njihov uspeh temelji na visokem strokovnem znanju, poklicni etiki in poslovni morali ter seveda na prizadevnosti in izkušnjah. Uspešnost in zanesljivost njihovega poslovanja se odraža v  odlični  bonitetni oceni  podjetja, na kar so še posebej ponosni.

Leave a Reply