Podjetje IBV MEDIA d.o.o., kot vzdrževalec tega portala skrbi za delovanje portala in nadgradnje.

Oglase na portalu podjetniki oddajajo sami, torej vzdrževalec portala ne nosi nobene pravne odgovornosti za oglase in vsebino na portalu. Tehnična podpora je brezplačna samo za registrirane uporabnike tega portala. Nečlanom nismo dolžni po zakonu nuditi tehnične podpore.

Ob vpisu oglasa v portal so podjetniki ozaveščeni, da je plačilo prispevka za razvoj portala v vrednosti 65 EUR obvezno, da se obvezujejo, da bodo račun poravnali in da jim je popolnoma jasno, da to ni ponudba. Torej ko podjetnik odda oglas je plačilo obvezujoče in se sklene pogodba.

Po oddanem oglasu se v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov in obligacijskem zakonu sklene pogodba na daljavo. V skladu z 9-11 členom tega istega zakonika so reklamacije sicer možne, vendar na način, da ni oškodovan nihče izmed obligacijskih udeležencev v času, ki je omejen na 24 ur od naročila.

V kolikor je oglas na portalu podjetnik izpolnil in že oddal oglas, ponudnik pa opravil storitev. V tem primeru, ker gre za storitev ponudnik, ni dolžan stornirati računa. Torej reklamacij ne sprejemamo in račun je potrebno plačati.

Storitev ponudnika zajame programersko delo s katerim uporabniku omogoči dostop do portala in brez omejitev oddajanje oglasov. Ponudnik storitev opravi v 24 urah po oddanem oglasu v kolikor se stranka strinja s splošnimi pogoji in ne opravi reklamacije v skladu z obligacijskim zakonom.

Za sklenitev pogodbe na daljavo ni potreben podpis naročnika, saj naročnik pri oddaji oglasa popolnoma samostojno izkoristi našo storitev, se strinja z našimi pogoji in storitev naroči. Torej če je naročnik oglas oddal, nato pa se premisli, ko je potrebno plačati. V tem primeru ponudnik lahko terja celoten znesek za opravljeno storitev.

Direktorji podjetja so odgovorni za interne dogovore in sicer kdor lahko naroči storitve in kdor ne sme. Torej v primeru, da iz vašega podjetja naroči oseba, ki ni verodostjna za naročilo. Vi kot direktor nosite odgovornost za svoje zaposlene in ste dolžni poravnati račun, ker je storitev opravljena za vaše podjetje. V kolikor niste direktor podjetja ali pooblaščena oseba, se najprej posvetujte z vodilnimi osebami in ne dajajte oglasov. V kolikor nekdo iz vašega podjetja uporabi našo storitev, boste račun morali plačati, nato uredite interno povračilo v podjetju in lahko znesek terjatevod osebe, ki je nepooblaščeno oddala oglas.

Minimalni popust na spletni strani je 20%, vendar pa večji popusti vsekakor prinašajo večje povpraševanje.

Ponudnik pri naročilih ne zaračunava provizije, torej ceoten zaslužek je vaš. Ponudnik za prisotnost v portalu, ki ke trajna ne zaračuna članarine, ker je le-ta brezplačna.

Ponudnik zaračuna zgolj samo obvezen prispevek za razvoj portala v vrednosti 65 EUR, brez tega plačila prispevka oddajanje oglasov ni mogoče. Celoten znesek bomo namenili v razvoj portala.

V kolikor se naročnik odloči, da se mu reklama napiše v vrednosti 89 EUR, potem nikakor in nikdar ne sme izsiljevati ponudnika, da bo račun plačan, ko si prebere, kaj smo si napisali. V skladu z zakonom o avtorskih pravicah in zakonom o varstvu potrošnikov, se članek pošlje v vpogled, šele ko ponudnik prejme plačilo. V kolikor pa stranki članek ni všeč, se lahko na njeno željo koregira.

Ponudnik, bo portal tržil na socialnih omrežjih, s pomočjo Google oglaševanja in optimizacije spletne strani. Imamo na voljo najboljše strokovnjake za SEO.

 

Vzdrževalec portala:

IBV Media d.o.o.

Štajerska cesta 79

1000 Ljubljana

GSM: +386 51 775-775

E: podjetniki.podpora@gmail.com

DŠ:22665803

Scroll Up