23
Nov
2015
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

tabla_sport spirit.cdr

Že samo ime športne verige trgovin SPORT SPIRIT, pove vse. Športno, lahkotno, namenjeno za vse, tako ženske, moške in otroke.

Vse kolekcije oblačil predstavljajo funkcionalna, modna in udobna oblačila, obutev ter dodatke za športne izzive ali sproščeno preživljanje prostega časa. Namenjena so aktivnim posameznikom, ki prisegajo na zmogljiva in udobna oblačila, ob tem pa ne želijo zanemariti modnega videza. Izdelana so z uporabo najnaprednejših tehnologij in kakovostnih ter predvsem trajnostnih materialov.

V nadaljevanju prispevka so predstavljene blagovne znamke, ki jih najdete v trgovinah in spletni trgovini SPORT SPIRIT. Podjetje velja za glavnega uvoznika za Slovenijo blagovnih znamk Helly Hansen, TBS, Northland, Kari Traa, ki veljajo za višje kakovostne blagovne znamke.

  • PREDSTAVITEV BLAGOVNE ZNAMKE HELLY HANSEN – NORVEŠKA

2221415_1_preview

Nudi oblačila za prosti čas in tehnična aktivna športna oblačila za vsa obdobja. Helly Hansen oblačila so namenjena tako za ljudi, ki so izpostavljeni ekstremnim vremenskim razmeram, kot rekreativnim športnim navdušencem.

  • PREDSTAVITEV BLAGOVNE ZNAMKE TBS – FRANCIJA

_DSC1671

TBS je modna blagovna znamka, namenjena ljudem, ki želijo izgledati in se počutiti odlično v oblačilih, ki jih nosijo. Tesno je povezana z morjem, prostim časom, potovanjem in počitnicami. Znani so po široki paleti barv, kvaliteti materialov, ki se dopolnjuje z odlično izvedbo in udobjem, ter po tehnoloških inovacijah, ki jim ni konca. Mnogi že poznajo TBS jadralne čevlje in elegantna športna oblačila. Njihov zaščitni znak je čevelj GLOBEK, ki je v ponudbi že več kot 25 let.

globek

  • PREDSTAVITEV BLAGOVNE ZNAMKE KARI TRAA – NORVEŠKA

Norveška bojevitost olimpijske prvakinje Kari Traa, ji ni dala samo talenta za šport, ampak tudi občutek in strast za dizajn ter ustvarjanje. Tudi na vrhuncu njene smučarske kariere, je Kari nekako našla načine za izražanje svojo ustvarjalnosti. Med treningi in tekmovanji je pletla zimske kape za prijatelje in oblikovala lastno smučarsko opremo. Dizajni so postali zelo priljubljeni med smučarskimi kolegi in blagovna znamka KARI TRAA se je rodila. Znamka je namenjena ženskim predstavnicam, ki so med treningom ali v prostem času rade odete v barvite, kakovostne in prijetne materiale.

  • PREDSTAVITEV BLAGOVNE ZNAMKE NORTHLAND – AVSTRIJA

Pichler je med svojimi gorskimi podvigi (bil je tudi namreč na Mount Everestu), obiskal tudi Novo Zelandijo in se povzpel na goro Northland. Pokrajina ga je tako prevzela, da je dobil zamisel, da razvije svojo lastno blagovno znamko za ljudi, ki imajo radi gore in vse kar je povezano z njimi. V njihovi ponudi najdemo velik nabor t.i. outdoor kolekcije. Zadnjih 5 let, pa so svojo kolekcijo razširili tudi na cestno modo, zato v njihovi ponudbi najdemo res dobro ponudbo jopičev, tako park kot softshell jopičev. Northland je bil tudi eden od glavnih pokroviteljev Felixa Baumgartnerja, ki je s padalom skočil iz vesolja.

Sport spirit trgovine lahko obiščete:

  • SPORT SPIRIT KRANJSKA GORA(center mesta), Borovška cesta 80, tel. 04 5884 883
  • SPORT SPIRIT BLED(Nakupovalni center Bled – Gadafi center), Ljubljanska cesta , tel. 04 5727 390
  • SPORT SPIRIT LJUBLJANA – IGRIŠKA(Za Ljubljansko dramo), Igriška 12, tel. 01 427 4113
  • SPORT SPIRIT PORTOROŽ(Marina Portorož – poleg restavracije Marina), Cesta solinarjev 8, tel. 05 6770 610
  • SPORT SPIRIT SPLETNA TRGOVINA www.sportspirit.si

SPORT SPIRIT trgovina svoje kupce obravnava kot središče svojega vsakodnevnega delovanja. Nakup lahko opravite le v nekaj korakih. V svojih vsakodnevnih ponudbah ponujajo kakovostne izdelke za šport in prosti čas, novosti, posebne kolekcije ter strokovno podporo, da se boste s svojimi športnimi aktivnostmi brezskrbno in z veseljem ukvarjali. Lahko jih obiščete v njihovih prodajalnah, kjer vam bodo njihovi svetovalci z veseljem pomagali pri vašem nakupu.

Leave a Reply