17
Feb
2016
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Podjetje TOP AGENT d.o.o, s strokovno usposobljeno ekipo, pomaga rešiti vaše težave iz različnih področij vašega življenja.

images

Usposobljeno zaposlen kader, s kar šestimi detektivi, med katerimi je tudi ena ženska, s predpisanimi pooblastili, letno rešijo več kot 5000 primerov uspešno.

Učinkovita agencija, z jasno izmerljivimi rezultati. Naročniki so predvsem oškodovane pravne in fizične osebe. Pomagali vam bodo pri različnih težavah, s katerimi se soočate, a ne najdete rešitve oziroma odgovora.

Lahko je to nadzor nad bolniškim staležem, kontrola potnih stroškov, partnerska nezvestoba, izterjava dolgov, poizvedba vaših dolžnikov, tatvina, ugotavljanje kršitev konkurenčnih klavzul, partnerska nezvestoba itd.

Preden najamete detektiva, se je potrebno prepričati ali je član Detektivske zbornice Republike Slovenije, kar TOP AGENT d.o.o., zagotovo je. Le tako vam bodo na zakonit, strokoven in učinkovit način zagotovili pravilne in izčrpne informacije, ki vam bodo pomagale najti odgovore. Bodisi, da želite zaščititi svoje interese, poiskati osebo, obvarovati svoje premoženje ali zaščititi svoj poslovni položaj. Po novem zakonu o detektivski dejavnosti z dne 10.03.2011, je zbiranje informacij dovoljeno opravljati tudi z uporabo naprav za slikovno in zvočno snemanje, kar storitve za svoje naročnike postavi še na kvalitetnejši nivo.

slider

Uspešno, uveljavljeno podjetje svoje detektivske storitve opravlja že od leta 1992. Zaupanja vredno podjetje, fleksibilno, inovativno, z družbeno odgovornostjo in s ciljem doseganja visoke kakovosti storitev, ki jih izvajajo, vse to odlikuje podjeje TOP AGENT d.o.o

Leave a Reply