09
Nov
2015
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

logo

Tapetništvo Bokal nudi proizvodni program za udobje, vse vrste oblazinjenega pohištva sedežne garniture, trosedi, dvosedi, fotelji za hotele, lokale, bolnišnice, domove za ostarele, oblazinjeno pohištvo za navtiko itd., specializirani so  za izdelavo sedežnih garnitur po naročilu. Poleg izdelujejo tudi ležišča in vzmetnice.

Nad njihovo ponudbo smo bili presenečeni, kajti ponudba je raznolika. Najdete vse vrste oblazinjenega pohištva,  sedežne garniture, trosedi, dvosedi, fotelji za hotele, lokale, bolnišnice, domove za ostarele, oblazinjeno pohištvo za navtiko itd. Specializirani so  za izdelavo sedežnih garnitur po naročilu. Prepričajo z dejstvom, da so sedežne garniture Bokal edinstvene, vrhunsko in tehnološko oblikovane po zadnjih modnih trendih.  Uporabljajo kvalitetni material, ki si ga lahko izberete sami, čemur ustreza visoka  kvaliteta izdelave in izjemno dolga življenjska doba.

s 018A

Lahko se kombinirajo tudi z lesom za  videz popolne povezanosti z ostalim pohištvom v prostoru, kjer stoji. Pri vašem naročilu in izdelavi sedežne garniture, vam bodo z veseljem svetovali v razstavnem salonu.

Tapetništvo Bokal, že več kot 40 let na tržišču in se ponaša z različnimi priznanji, kar  potrjuje njihovo strokovnost in kakovost dela.

Leave a Reply