18
Nov
2015
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja1comments

mavi_logo

Mavi Maribor d.o.o. je trgovina s kopalniško opremo, keramičnimi ploščicami ter materialom za vodovod in ogrevanje. Ustanovljena je bila leta 1995 in je vse do danes ustanovila 7 poslovnih enot. Danes velja za eno izmed vodilnih podjetij v Sloveniji, kar dokazujejo tudi s svojimi priznanimi referencami.

Untitled-5

Poudba Mavi Maribor d.o.o. je raznolika. Posega v področja celotne sanitarne opreme, vodovoda, področje ogrevanja in keramičnih ploščic. Ponujajo tudi razne rešitve za varčevanje z energijo.

Za kopalnico naredijo izris v 3D tehniki s programi, ki omogočajo izrise z visoko ločljivostjo. Po merah kupca kopalniške opreme izdelajo načrt in ga zapolnijo z izbrano opremo.

Untitled-7

Njihove poslovalnice najdete v vseh večjih mestih po Sloveniji, poslovna enota v Mariboru, Ljubljani (Vič in Bežigrad), Celju, Novem mestu, Murski soboti in Novi gorici.

V vseh njihovih poslovalnicah imajo tudi pestro ponudbo artiklov na odprodaji po ugodnih cenah.

Podjetje Mavi d.o.o. odlikuje visoka kvaliteta priznanih proizvajalcev, raznovrstni artikli po ugodnih in akcijskih cenah ter hitra dostava na dom. Najbolj nas je prepričala ponudba kvalitetnih in renomiranih proizvajalcev kot so: Geberit, Kludi, Defro, Valsir, Danfoss, Grundfos, Vogle Noot, Villeroy & Boch, Hansgrohe, Nordica.

Primoline_alfa Untitled-4 Untitled-6 Untitled-8

Leave a Reply