14
Nov
2015
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Strokovno podkovano podjetje z izkušnjami Hožič, s kar 35 letno tradicijo, se ukvarja z izdelavo grelnih teles in pripadajočo dodatno opremo. Izdelujejo tako grelna telesa standardnih dimenzij kakor tudi grelna telesa po vaših željah in načrtih.

Predstavljajo se s široko paleto vseh vrst cevnih grelnikov, Patron grenilkov, ploščatih, laboratorijskih grelnikov, grelnih fleksibilnih žic in trakov, Bitumenskih, Galvanskih grelnikov in ostalih grelnikov, prav tako grelnikov po naročilu ter napetnostnih regulatorjev. Izbirate lahko med različnimi grelci iz najkakovostnejših materialov različnih namembnosti.

predstavitev_12

Zaradi dolgoletnih izkušenj in dolge tradicije delovanja, sodelujejo z večjimi podjetji po celotni Sloveniji. Odlikuje jih namreč prilagodljivost trgu in zahtevam kupcev, kakovost izdelave na podlagi izbire najkakovostnejših materialov ter strokovnost, ki temelji na dolgoletnih izkušnjah.

Elektromehanika, izdelava grelcev Hožič iz Kranja, se ukvarja z izdelavo grelnih teles in pripadajočo dodatno opremo.

Ekipa strokovnjakov, se ob nenehnem vlaganju v znanje in razvoj, svojim strankam ponuja celostne rešitve in ob tem ustrezno svetujejo pri reševanju tudi najzahtevnejših primerov ogrevanja.

Leave a Reply