15
Jan
2016
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Uspešno slovensko podjetje Meko je uvoznik različnih proizvodov za kmetijsko dejavnost. Svetujejo in dobavljajo kmetijam, veterinarjem, trgovinam in drugim, saj ponujajo ekološka gnojila, izboljševalce tal, mineralno-vitaminske mešanice za govedo, čistilna in dezinfekcijska sredstva. Prodajo izvajajo direktno ali preko trgovin, zadrug in zastopnikov.

So tudi uvozniki vrhunskih dodatkov za prehrano in nego psov in mačk Canina.

Z uporabo izdelkov  podjetja Meko d.o.o. pridelate zdrav in kakovosten pridelek  ter prispevate k boljši odpornosti rastlin. Poleg bolezni so rastline manj dovzetne tudi na stanja stresa (suša, zmrzal…)

Vse njihove izdelke odlikuje dejstvo, da na naraven način poskrbijo, da bodo vaše rastline dobro rastle, da bodo odporne proti boleznim, plesnim in da jim suša ali pretirano deževje ne bo prišlo do živega.

V vrtu in v kuhinji se vedno pojavijo ostanki, ki jih lahko kompostiramo. V veliko pomoč vam bo Glenor KR+. Pospešuje razgradnjo kompostnih ostankov in manjša volumen, preprečuje smrad iz kompostnika in povečuje vrednost komposta.

Glenor KR+ se na kmetijah uporablja za obdelavo gnojevke in hlevskega gnoja, gnojevka ne smrdi, ne požiga rastlin, deževnikov in mikroorganizmov v tleh, ko jo polivamo po travnikih in poljih.

Z njihovimi izdelki se lahko učinkovito in naravi prijazno spopadate z izzivi in problemi pri proizvodnji hrane.

Leave a Reply