12
Jan
2016
Posted by: In: Gradbeništvo0comments

Podjetje za individualne naročnike izvaja projektiranje, izvajanje ali nadziranje del. Gradbena dela obsegajo prenove ali izgradnjo stanovanj, hiš, zasebnih in poslovnih prostorov. Projekte gradnje za individualne naročnike TANAJA d.o.o. izvaja s presežno vrednostjo in s poudarjeno osebnim pristopom.

Podjetje TANAJA d.o.o. zagotavlja projektno optimiziran inženiring in zaradi zanesljivosti pri uresničevanju visokih pričakovanj ima TANAJA d.o.o. ugled komepetentnega partnerja zasebnih naročnikov.

Večina gradbenih projektov predstavlja zahteven proces, ki mnogokrat vključuje številne izvajalce in dobavitelje, angažiranih je veliko delavcev in za več milijonov evrov materiala in opreme. Za uspešno realizacijo projektov je zato potrebno timsko delo vseh zaposlenih v podjetju. Visoke standarde poslovanja dosega z odličnostjo na področjih organizacije in svoje naše naročnike spremljajo na celotni poti od prve zamisli do dokončanega projekta.

Izvajajo gradnjo za trg, gradnjo za investitorje, izvedbeni inženiring, strokovni nadzor, svetovalni inženiring in uredijo celotno projektno dokumentacijo in druge aktivnosti.

Storitve izvajajo s strokovno usposobljenimi in izkušenimi sodelavci in ker je uveljavljeno širše prepoznavno podjetje, svoje storitve opravljajo na celotnem območju Slovenije.

Odlikujejo jih hitra odzivnost, dostopnost, zanesljivost in kakovost opravljenih del, kar je posledica skupinskega dela, zaposlenega strokovnega kadra. Zagotovo podjetje, ki je s svojo strokovnostjo in izkušnjami, vredno zaupanja.

 

Tanaja D.o.o.

Glavna ul. 73

9220 Lendava

Leave a Reply