11
Nov
2015
Posted by: In: Proizvodnja0comments

Untitled-1

Tokrat predstavljamo sodobno podjetje na področju izvajanja strojnih inštalacij in na področju gradbeništva. Gre za podjetje Kričej d.o.o. Usmerjeni so v izvajanje strojnih inštalacij na področju stanovanjske gradnje poslovnih, industrijskih, stanovanjskih in  šolskih objektov.

Ko smo malce raziskali področje delovanja podjetja, smo ugotovili, da si zelo prizadevajo za učinkovit sistem, ki bazira predvsem na  kakovosti storitev, ki jih ponujajo.

kricej_hoce

Pri delu namreč upoštevajo standardizirane postopke dela in mednarodne standarde, ob upoštevanju slovenske zakonodaje. Da bi ponudili najbolj kakovostno storitev, svoje delo nenehno preverjajo, nadzorujejo in usklajujejo ter  izboljšujejo sisteme. Tako  že vrsto let uspešno zadovoljujejo pričakovanja in zahteve njihovih poslovnih partnerjev.

toplotne instalacije Kricej

Njihovo področje dela obsega vse kompletne energetske instalacije kot so: inštalacije za vodovod, plin in kanalizacijo, inštalacije za centralno ogrevanje in prezračevanje, inštalacije klima naprav in termoregulacij, montaža ter vzdrževanje radiatorjev in kotlov za centralno ogrevanje, popravilo, vzdrževanje in inštaliranje plinskih aparatov in naprav, popravilo in vzdrževanje inštalacij za centralno ogrevanje, montaža toplotnih črpalk ter sončnih kolektorjev.

Zaradi poudarka na izvajanju kakovostnih storitev, uspešno delujejo že od leta 1996. Po naši oceni zagotovo ugledno podjetje v Sloveniji na področju energetske instalacije, ki zaradi izvajanja kakovostnih storitev in zahtev njihovih poslovnih partnerjev delujejo tako dolgo in uspešno.

Leave a Reply