19
Feb
2016
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Uspešna podjetna zakonca Rozman Andrej in Suzana, vsak na svojem področju, vodita uspešno podjetje TEGMA d.o.o., že od leta 1989.

team4

Slovijo po tem, da vsem svojim partnerjem nudijo individualen pristop. Vsako stranko obravnavajo posamično in se trudijo odgovoriti na vsa zastavljena vprašanja stranke. Vse informacije stranki razložijo v njej razumljivem jeziku.

Dejavnost podjetja vodita iz sklopa dveh gospodarskih panog in sicer strojne obdelave kovin in računovodskih storitev.

Andrej Rozman nudi strojno obdelavo kovin, ki zajema struženje, rezkanje, krivljenje, štancanje, razrez, vrtanje in proizvodnjo (dimniška vratica, dimniške rozete, sorniki, vretena, puše, matice, gredi, prirobnice itd..) Večino izdelkov, ki se proizvajajo v TEGMA d.o.o. predstavljajo strojna dela po naročilu poslovnih partnerjev.

Suzana Rozman opravlja storitve računovodstva, vse od dvostavnega knjigovodstva, organizacije računovodstva, pomoči pri izdelavi pravilnikov o računovodstvu, svetovanje itd. Svoje delo opravlja tako, da poišče vse zakonske možnosti za optimalno poslovanje svojih strank, kar se predvsem nanaša na obračunavanje davkov in drugih dajatev. Vse leto pozorno in skrbno spremlja novosti davčne zakonodaje in se redno strokovno izobražuje. V kolikor je mogoče skuša vzpostaviti on-line računovodstvo. Brez papirnato poslovanje tako za stranko, kot tudi za računovodski servis pomeni ogromen prihranek časa, dokumentacija pa je vedno urejena. Računovodski servis z večletnimi izkušnjami ter odličnim poznavanjem zakonodaje in zahtevnimi problemi strank.

direktorica3

Podjetna zakonca Rozman, Andrej in Suzana, kljub visoki kakovosti svojega dela, natančnosti pri prepoznavanju zahtev in potreb svojih strank in konkurenčnih cen, sodelujeta s številnimi poslovnimi partnerji iz cele Slovenije.

Sodobna podjetja potrebujejo za zagotavljanje konkurenčnosti in za sprejemanje učinkovitih poslovnih odločitev profesionalne in zanesljive svetovalne storitve. Ravno poslovni izidi in zadovoljstvo strank kažejo na uspešno in perspektivno vodenje dejavnosti šestčlanskega kolektiva.

logo

TEGMA d.o.o.

Brezje pri Grosupljem 10

1290 Grosuplje

GSM: 040/629-427

E-mail: info@tegma.si

Leave a Reply