01
Feb
2016
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Trgovina, projektiranje in svetovanje d.o.o., že več kot 23 letnim delovanjem, velja za vodilno podjetje na področju izvajanja visoko in nizko napetostnih električnih instalacij.

Pravilno zasnovan projekt, je osnova za izvedbo inštalacij in preprečuje težave z energetskimi in podatkovnimi inštalacijami ter z namestitvijo opreme v prihodnje. Prav pri omenjenih električnih, telefonskih, računalniških napeljavah lahko opazimo, kako si stroga tehničnost vse bolj podaja roke s kulturo, izobraževanjem, razvedrilom in omogoča človekovo povezavo s svetom in komunikacijo. Razvoj postavlja tudi nove naloge in zahteve, katerim morajo inštalacije ustrezati. Skrb za človekovo zdravje narekuje, da njihova uporaba ne sme ogrožati zdravja ljudi. Prav tako morajo biti inštalacije do okolja prijazne v celotnem življenjskem ciklu, od izdelave in uporabe ter na koncu, do recikliranja. Vsekakor pa je pomembno, da se pri odločanju posvetujemo s strokovnjakom. S pravilno izbiro lahko ugodimo našim željam, izbrani sistem pa bo deloval varno, zanesljivo in trajno.

Tudi načrtovanje in izvedbo raje prepustimo strokovnjakom, saj sodobni inštalacijski sistemi zahtevajo poznavanje novih tehnologij in uporabo ustreznih materialov, orodij in postopkov.

Zato poskrbi vodilno podjetje Robertino d.o.o. iz Maribora. Uveljavljeno podjetje, že 23 let na tržišču, ki se ukvarja z izdelavo strelevodnih inštalacij, inteligentnih inštalacij, racionalizacijo električne energije, adaptacijo in predelavo obstoječih električnih inštalacij, vzdrževanjem električnih inštalacij, izvedbo periodičnih pregledov električnih inštalacij ter naprav. Ukvarjajo se tudi z industrijsko inštalacijo.

Ekipa strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami sodeluje pri sami izvedbi tako v enostanovanjskih objektih, stanovanjih, stanovanjskih hišah, več stanovanjskih objektih, vrstnih hišah, blokih, poslovnih prostorih, gostinskih obratih, trgovskih centrih, trgovinah, vrtcih, športnih objektih in še bi lahko naštevali.

Torej, poskrbeli bodo z izdelavo načrtov električnih inštalacij in električne opreme, izvedbo strokovnega nadzora z izkušeno ekipo nad izvajanjem električnih del na objektih, in seveda svetovanjem glede ustreznih tehničnih rešitev, ob upoštevanju veljavne zakonodaje.

Kakovostna izvedba, je zagotovo temelj dobrega delovanja inštalacij. Robertino d.o.o. izvaja najvišjo kakovost izdelave in uporabljenih materialov ter funkcionalno in brezhibno delovanje izvedenih sistemov. S sprotnim strokovnim vzdrževanjem sistemov zagotavljajo tudi njihovo optimalno delovanje, s čimer prispevajo k zmanjševanju stroškov pri porabi energije.

Odločitev je lahka, za vas, že več kot 23 let.

ROBERTINO d.o.o.

SOŠKA ULICA 4

2000 MARIBOR

Tel.: 02 426-08-18

Fax.: 02 426-08-16

info@robertino.si

www.robertino.si

Leave a Reply