29
Nov
2015
Posted by: In: Promet0comments

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2002. Primarno se ukvarjajo z logistiko, predvsem na področju skladiščenja in transporta živilskih izdelkov.

krapse-3

Transportne storitve zajemajo transport oz. prevoz blaga , prevoz prehrambenih izdelkov, prevoz ohlajenih izdelkov do – 30 C, distribucicija oz., organiziranje distribucije blaga in dostavo blaga 6 dni v tednu. Skladišne storitve pa zajemajo hramba blaga, skladiščenje izdelkov v hladilnici do – 30 C, skladiščenje živil v skladu z zahtevami HACCP, prevzem, komisioniranje in odprema blaga, pretovarjanje blaga, viličarske storitve, ostale skladiščne storitve po želji naročnika, računalniška povezava z naročnikom, sodelovanje z poslovnimi partnerji, upoštevajoč njihova pričakovanja in želje.

krapse-1

Kot dokaz kvalitete njihovih storitev so pridobili certifikat kakovosti Excellent SME. Že vrsto let sodelujejo z zahtevnimi poslovnimi partnerji, se prilagajajo njihovemu načinu poslovanja, upoštevajo njihove želje in zahteve. Zagotovo eno izmed vodilno uspešnih podjetij, ki se ukvarjajo z logistiko!

Leave a Reply