01
Jan
2016
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Veljajo za uspešno podjetje v direktni prodaji z dolgoletnim delovanjem. So strokovnjaki za inovativne rešitve pri profesionalnem vzdrževanju v industriji in obrti.

Ponudba z obsežno paleto proizvodov ponuja primerne rešitve za dnevne izzive s katerimi se srečuje strokovno osebje, kot so tehniki, mehaniki, mizarji itd. Kot ekskluziven zastopnik na področju Slovenije, prodajajo visoko kvalitetne izdelke za profesionalna popravila in vzdrževanje, ki so specializirani za področje obrti, industrije in avtomobilskih popravil.

Podjetje zagotovo s svojimi visoko kvalitetnimi izdelki vedno najdejo primerno rešitev za težave s katerimi se srečujejo kupci, upoštevajoč razmerje med ceno in kvaliteto izdelkov. Oddelek za razoj in raziskave daje tehnično podporo in vedno znova razvija nove izdelke za različna področja uporabe.

Kaj zajema paleta izdelkov, ki jih ponujajo na trgu?

Ponudba zajema, lepila in tesnilne mase, sredstva za čiščenje in odmaščevanje, proizvodi za površinsko obdelavo in zaščito, lepilni trakovi, električne in neelektrične povezave.

Ekipa strokovnjakov odgovorno, zavzeto in dnevno poskrbi za obširno in profesionalno svetovanje kupcem. S strokovnim prikazom predstavijo raznolikost uporabe proizvodov, istočasno pa pokažejo posamezne in profesionalne aplikacije.

Na evropskem trgu delujoče skupine podjetij, so njihovi proizvodi v skladu z evropskimi zdravstvenimi in varnostnimi smernicami, kar slovenski kupci zelo cenijo.

Leave a Reply