25
Jan
2016
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Ker sodobno poslovno okolje zahteva napredne informacijske sisteme, s katerimi je mogoče obvladovati poslovanje in vodenje podjetja, VLS computers razvija rešitve za zahtevne, fleksibilne poslovne sisteme in prav tako za tiste bolj preproste uporabnike.

moto_slogan_vls_computers

Podjetje se usmerja v najzahtevnejše tehnologije (MS.net, ORACLE, JAVA), za izdelavo programske opreme v večslojni arhitekturi, uporabo web servisov. Programsko opremo aplicirajo tudi izven RS in se vključujejo v EU projekte. V svoji ponudbi nudijo celovite in vnaprej pripravljene rešitve za poslovanje, ki so namenjene manjšim in srednje velikim podjetjem. ERP za mala in srednja podjetja. Informacijske rešitve kreirajo na podlagi vaših rešitev in potreb.

Ena izmed rešitev, ki jo ponujajo, je informacijski sistem za prevoznike, ki morajo v skladu z zakonodajo arhivirati tahografske podatke in podatke na pametnih karticah voznikov. TahoPrenos omogoča prenos podatkov iz digitalnih tahografov vozil v arhive. TahoSplet je program za spletno arhiviranje tahografskih podatkov digitalnih tahografov. Program omogoča branje in arhiviranje podatkov kartice voznika, arhiviranje obstoječih datotek voznika in tahografa, prenos datotek iz arhiva, izdelavo poročil o aktivnostih voznika in vozila itd.

Za področje gradbeništva so izdelali informacijski sistem za razpis proizvodnje v obratu železokrivnice, informacijsko povezava procesov od projektiranja, izdelave, polaganja in obračuna armature.

Delujoči so tudi na področju energetske učinkovitosti, kjer preučujejo rešitve za večjo energetsko učinkovitost in trajnostni razvoj, h kateremu nizko ogljična družba prihodnosti vedno bolj stremi.

VLS Computers odlikuje strokovnost, profesionalnost in zavedanje, da so tudi sami podjetniki in vam lahko pomagajo pri obvladovanju poslovanja in vodenju. Njihov krog poznanstev je širok, kar jim omogoča prepoznavnost na trgu in odpiranje novih priložnosti. S svojim znanjem in izkušnjami, ki so jih pridobili v svojem dolgoročnem in učinkovitem poslovanju, vam bodo zagotovo koristili.

Leave a Reply