04
Feb
2017
Posted by: In: Izobraževanje0comments

doba-fakulteta-za-uporabne-in-druzbene-studije-maribor_7703616954

DOBA Fakulteta je vodilni izvajalec in razvijalec pravega online študija v Sloveniji in edina šola z mednarodno akreditacijo za izvajanje online študija UNIQUE v Sloveniji in JV Evropi. So še vedno prvi in edini, ki v celoti ponujajo študij v celoti online. Več kot 3000 diplomantov, ki po diplomi tudi osebno in karierno napredujejo, je dokaz njihovega uspeha.

»Vedno sem si želel študirati, ampak ob moji odsotnosti je bilo to nemogoče. Online študij na DOBA Fakulteti pa mi je to omogočil. Pri usklajevanju športnih in študijskih obveznosti nisem imel nobenih težav. Ker imam dobre komunikacijske sposobnosti, sem pozitivno naravnan in imam pravo znanje, verjamem, da bom po končani športni karieri tudi uspešno deloval v poslovnem okolju.« pravi Jernej Damjan, smučarski skakalec, diplomant programa Marketing.

Online študij je popolnoma enakovreden klasičnemu študiju, z enakimi standardi in vsebinami, samo način je drugačen. Vsekakor tudi sodoben način študija zahteva s strani študenta dobro organizacijo časa in velik vložek. Njegova glavna prednost je fleksibilnost, saj lahko študirate kjerkoli in kadarkoli kjer imate dostop do interneta. Zanj se odločajo večinoma zaposleni, pa tudi mlade mamice in športniki. Pri študiju vam zagotavljajo celostno podporo sedem dni v tednu.

resizedimage472327-IMG-9233email-1

DOBA Fakulteta izvaja kakovostne, praktično naravnane dodiplomske visokošolske strokovne programe in podiplomske magistrske programe. Vsi programi so akreditirani in javno veljavni.

Po naši oceni zagotovo fakulteta s sodobnim pedagoškim pristopom, ki s svojim delovanjem prispevajo k napredku družbe.

Leave a Reply