18
Feb
2016
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Vodilna optika “Vaša očesna optika” je ena od vodilnih optik ki opravlja svojo dejavnost v Postojni, Cerknici in Idriji. Svojo dejavnost očesne optike izvajajo profesionalno, celostno in kakovostno.

V svoji ponudbi imajo največjo izbiro korekcijskih, sončnih, športnih očal in kontaktnih leč ter drugih dodatkov, ki sodijo v prodajni repertoar sodobne optike.

Sunglasses-Brands

Kontrole vida opravljajo v Postojni, v Cerknici in v Idriji. V Cerkniški in Idrijski poslovalnici, opravljajo samoplačniške okulistične preglede (pregled očesnega ozadja, potrdila za podaljšanje vozniškega dovoljenja itd).

V poslovalnicah Vaše očesne optike vas bodo pričakali visoko izobraženi timi delavcev, z izjemnim posluhom za vaše potrebe, z znanjem, ki omogoča da kvalitetno odgovorijo na vsa vaša vprašanja, tim z občutkom za modo in skladnost, ki ga uporabljajo ko vam diskretno svetujemo pri izbiri okvirjev, očal in leč. Ambulante so opremljene z najnovejšimi aparati vodilnih proizvajalcev na področju okulistike. Svoje visoko strokovno znanje dopolnjujejo z najboljšo tehnološko opremo.

optika_tn4

Z individualnim pristopom, bo ekipa strokovnjakov, z veseljem prisluhnila vašim željam. Zadovoljstvo strank in pacientov je njihov glavni namen.

Vaša očesna optika je optika, v kateri je združeno strokovno znanje in dolgoletne izkušnje, podprte z najsodobnejšo tehnologijo.

Priporočamo, da preventivno opravite prvi brezplačni pregled vida v Vaši očesni optiki, kjer brezplačno določijo dioptrijo in svetujejo pri preventivi kako zaščititi vaše oči in vid v vsakodnevnem okolju, ter svetujejo pri izbiri korekcijskih, sončnih očal ali kontaktnih leč.

Ker spoštujemo vaš čas, vas vabimo, da si svoj termin rezervirate na telefonskih številkah:

VAŠA OČESNA OPTIKA POSTOJNA 05 720 00 33

VAŠA OČESNA OPTIKA CERKNICA 01 709 30 08

VAŠA OČESNA OPTIKA IDRIJA         05 906 00 06

Leave a Reply