17
Nov
2015
Posted by: In: Proizvodnja0comments

Z več kot dvajsetletnimi izkušnjami, je podjetje Seal & trade postal vodilni ponudnik sistemskih rešitev na področju hidravlične tehnike, ki se ukvarja s svetovanjem, proizvodnjo in servisiranjem hidravličnih komponent.

phoca_thumb_l_img_0572_r1000

V sodelovanju z vodilnimi, svetovno znanimi proizvajalci hidravlične opreme, si prizadevajo za visoko zadovoljstvo poslovnih partnerjev, s kakovostnimi storitvami.

Na področju proizvodnje izdelujejo tesnila za hidravlične sklope iz visoko kakovostnih materialov, z izjemno natančnostjo. Prav tako tudi hidravlične cilindre in hidravlične agregate.

phoca_thumb_l_dvs_rogla_09102008_003

Projektirajo, izdelujejo  ter montirajo  hidravlične sisteme in hidravlične instalacije. Nudijo servis, popravila in obnavljanje hidravličnih in pnevmatskih cilindrov, hidravličnih črpalk, ventilov in hidromotorjev z originalnimi rezervnimi deli, servo in hidravličnih volanov, servisiranje hidravličnih agregatov, ventilov, diagnostika in servisiranje hidravličnih sistemov pri naročniku, meritve hidravličnih parametrov in kontaminacije fluidov. Svetovanje vključuje dimenzioniranje komponent in pripravijo celostne sistemske rešitve za hidravlične sisteme.

phoca_thumb_l_a20vo_foto-web

Za vsako storitev zagotavljajo enoletno garancijo na vgrajeni material. Pohvalijo se s številnimi priznanimi referencami za svoje opravljeno delo.

Leave a Reply