13
Jan
2016
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja12comments

Na podlagi vaših želja, zahtev in specifičnosti poslovanja v računovodskem servisu Cvetka, oblikujejo prilagojeno računovodsko storitev za vaše podjetje. Odlikuje jih popolna zanesljivost in prilagodljivost, z najnovejšo tehnološko in programsko opremo. Vodilni računovodski servis Cvetka v Ljubljani, s 25-letnimi izkušnjami na področju računovodstva in knjigovodstva.

Boleča, vendar nepogrešljiva tema za vse nas so davki oz. ddv. Ni dneva, ko se davčni predpis ne bi spremenil, priredil, dodal ali izbrisal. Davčno svetovanje je tisto, s katerim nudijo stranki ustrezne informacije ter posredujejo predloge za rešitev in morebitno pomoč. Zato je računovodski servis Cvetka iz Ljubljane venomer na tekočem z aktualnimi spremembami na področju davkov.

Računovodsko podjetje Cvetka, nudi kvalitetne računovodske storitve v Sloveniji, ko je govora o celoviti poslovni podpori mikro in majhnim podjetjem, zato si prizadevajo uresničiti podjetnikove cilje, kadrovanja, svetovanja na področju financ, davkov, načrtovanja investicij, optimizirati davek od dohodkov pravnih oseb, davek na dodano vrednost, dohodnino in podobno.

Prepoznavni so predvsem po svoji strokovnosti, zanesljivosti in fleksibilnosti. S strankami namreč gradijo zaupanje in dolgoročno partnerstvo. Računovodske storitve, računovodstvo in knjigovodstvo, izvedba kompletne davčno-računovodske storitve, vse to boste deležni v uveljavljenem računovodskem servisu v središču Ljubljane. Velik poudarek  dajejo davčnemu in računovodskemu svetovanju.

Vsaki stranki zagotavijo hitro odzivnost, oseben pristop in sodoben način poslovanja.

Kot pravijo sami: »Niso davki tisti, ki vas ne razumejo, vi ste tisti, ki jih ne razumete, mi pa smo tisti, ki vam jih pomagamo rešiti!«

CVETKA d.o.o.

Računovodstvo, knjigovodstvo in davčno svetovanje

Dunajska 106

SI-1000 Ljubljana Slovenija

Tel: 0590 228 40, 01 5686 088

Fax: 0590228 59

www.cvetka.si

e-mail: cvetka@t-2.si

Leave a Reply