25
Jan
2016
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Eden izmed pomembnih dejavnikov podjetja Turopolje d.o.o. je ta, da je nenehno delo že od nekdaj njihova strast. To je razlog, zaradi katerega si ves čas zastavljajo nove cilje in si prizadevajo biti še boljši. Ravno to je razlog, da bomo današnji članek namenili najbolj uspešnem podjetju s področja trgovine in servisa drobne mehanizacije.  Njihova najpomembnejša referenca je zadovoljstvo naročnikov, zato čisto ob vsakem stiku ponudijo vse od sebe. Imajo pridobljen certifikat finančne zanesljivosti , ki so ga dobili s strani bonitetne hiše PRVA BONITETNA AGENCIJA d.o.o., ki ga lahko prejme gospodarski subjekt iz elitne skupine, ki predstavlja le 6,14 % od celotne populacije gospodarskih subjektov v Sloveniji. Podjetje Turopolje d.o.o. ga ima.

Uspeh nikoli ni samo rezultat vloženega truda in želje po uspehu, ampak je tudi rezultat nenehnega preseganja meja nemogočega. In to podjetje Turopolje d.o.o. zagotovo je.

Podjetje se ukvarja s kvalitetnim popravilom vseh drobnih kmetijskih strojev oz. mehanizacije. Poleg svetovanja in kakovostnega popravila drobnih kmetijskih strojev in mehanizacije, imajo tudi svoj prodajni program kjer ponujajo produkte blagovnih znamk STIHL, VIKING, FISKARS in produktno tehniko. So tudi pooblaščeni servis teh priznanih blagovnih znamk (STIHL, VIKING, BRIGGSANDSTRATTON, CASTEL GARDEN, STIGA, LAVOR, SOLO, KÄRCHER).

272-i_kat2015_akku_range_ma_i001_sl-5c47d1ee5c5ffdc3 293-viking_kosilnice_sl-10720d8ccd64f837 311-312311c43e6645aeb6849bcdad1a5f4b_sl-c5a571165bc34434 312-413dde2c44394159b858d7fab4adc90a_sl-a96b23436bd1370d

Servisirajo pa tudi motorne žage, vrtne kosilnice, sedežne kosilnice, motokultivatorje, pralce na toplo in mrzlo vodo, motorne škropilnice, motorne kose, hidroforje motorne in električne škarje za živo mejo.

V raznolikem prodajnem program produkti STIHL ponujajo akumulatorske naprave in opremo, motorne žage, kombi sisteme in multi sisteme, motorne kose in naprave za košnjo, rezalnike za živo mejo, čistilne naprave, škropilne naprave, vrtalne stroje za vrtanje lukenj in zemljo z vrtalnim orodjem, žage za razrez in kamin ter brusilno rezalne stroje, opremo in pogonska sredstva, zaščitno opremo, vse to lahko prelistate v njihovem katologu (http://turopolje.si/prodajni_program/).

VIKING program z ljubeznijo do trave, zajema vse od kosilnice, robotske kosilnice, sedežne kosilnice, prezračevalnike trave, vrtne drobilnike, motorne motrone kultivatorje, pogonska sredstva in tudi serijo za otroke (http://www.fiskars.si/Vrtnarjenje-in-nega-okolice).

Fiskars linija predstavlja vse proizvode za nego in vrtnarjenje okolice ter izdelke za kuhinjo in gospodinjstvo.

Svojo prodajno punudbo so še razširili z odprtjem trgovine in servisa v Ljutomeru in trgovine v Lendavi. Vodilno podjetje sedaj pokriva celotno Pomursko regijo. Zaradi zavedanja, da je danes za vsakega posameznika zelo pomemben čas, vam v podjetju Turopolje ponujajo tudi možnost čim hitrejše dostave in dobave potrebnega materiala. Prepoznavni so kot zaupanja vreden, zanesljiv, strokoven in prijazen servis, na katerega lahko stranke vedno računajo.

Ambiciozno podjetje, ki si vseskozi prizadeva, da bi bile stranke zadovoljne. Svoje delo opravljajo z veseljem, zadovoljstvom in na ravni profesionalnosti. Vodilo podjetja Turopolje je kvaliteta, ravno zato zagotavljajo profesionalen pristop in sodelovanje, ki temelji na strokovnosti in zaupanju.

Leave a Reply