12
Nov
2015
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Dentalia logo 2

V današnjem prispevku predstavljamo podjetje Dentalia, ki sodi med vodilne dobavitelje dentalne opreme na področju Slovenije. Podjetje deluje že več kot dvajset let in je s postopno rastjo, pridobivanjem izkušenj in znanj, utrdilo svoj položaj na dentalnem trgu v Sloveniji.

372_file

Danes podjetje Dentalia d.o.o. Ljubljana, zahvaljujoč dobrim poslovnim in logističnim povezavam deluje kot tako imenovani »full range« dobavitelj.

370_file

Njihova dejavnost obsega širok prodajni program opreme, inštrumentarija in potrošnega materiala za zobne ordinacije in zobotehnične laboratorije. Obenem sodelujejo z državnimi ustanovami – zdravstvenimi domovi in klinikami, pa tudi s privatnimi  zobozdravniki in zobotehniki, katerim nudijo rešitve od zasnove in projektiranja njihovih delovnih okolij, do kasnejše oskrbe z vso potrebno opremo in materiali.

421_file 430_file

Zavedajo se dejstva, da je število ponudnikov na tem področju veliko, zato je ponudba kakovostnega materiala nujna in predpogoj uspešnega poslovanja. Potrošni materiali, ki jih ponujajo prihajajo s strani svetovno priznanih proizvajalcev.  Glede na njihove priznane referenčne projekte, jih odlikuje hitra odzivnost na spremembe na trgu, saj le tako lahko sledijo trendom in hitremu razvoju zobozdravstva in zobotehnike.

Prepričani smo, da bodo glede na svoje znanje in že pridobljene izkušnje  prva izbira pri oskrbi z dentalno opremo, pripomočki ter ostalimi izdelki in storitvami.

Spletna stran: www.dentalia.si

Facebook stran: https://www.facebook.com/dentalialjubljana

Leave a Reply