21
Jan
2016
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja1comments

V Spodnji Besnici, 5 km iz centra Kranja, se sredi narave nahaja čudovit VOGU center, s pestro ponudbo športnih aktivnosti in bogato ponudbo za sprostitev. Narava je tisti kraj, kamor se dandanes sodoben človek še kako rad zateče.

Vogu center obstaja že od leta 1993 in iz leta v leto širijo svojo ponudbo. Celotno ponudbo najdete na njihovi spletni strani www.vogu.si.

piknik

Poleg bogate športne ponudbe Vogu center ponuja pravo izbiro za organizacijo piknika, različnih praznovanj in vse bolj priljubljene poroke v prijetni naravi. Pripravljajo različne kulinarične dobrote, kot se za piknik v naravi spodobi.
Vsakdo lahko najde kaj zase. Če se ne odločite za piknik, pa se lahko športno udejstvujete, saj Vogu center ponuja pestro ponudbo športnih aktivnosti kot je tenis, squash, badminton, nogomet, košarka, odbojka, različne skupinske vadbe, odbojka na mivki, nogomet na mivki, tenis na mivki in plezalne stene.

 

Le zakaj ne bi organizacijo prepustili strokovnjakom, ki natančno vedo, kako in kaj? Napotite se v VOGU center sredi prečudovite narave, kjer se boste lahko nadihali svežega zraka, se dobro narekreirali ali pa le okušali slastne piknik dobrote.

Vecja_brunaricavogu_slika

Vogu center s prijetnim delovnim timom vam bodo zagotovo ostal v spominu še dolgo časa in z veseljem se boste še vračali v lepo okolje.

Leave a Reply