10
May
2016
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Bonmar_logo_vektor

Podjetje Bonmar Global, je relativno mlado podjetje, saj deluje šele od leta 2013, vendar pa se družina, ki upravlja podjetje, s trgovino z ribami ukvarja že vse od leta 1989.

Glavna dejavnost družbe je promet z ribo, predvsem veleprodaja rib, rakov in školjk, tako svežih kot zamrznjenih prvenstveno v Goriški regiji.

Ker so ambicije podjetja veliko širše, želijo prodreti tudi v preostale regije. Ponujajo gojene in tudi negojene, tako imenovane “divje” ribe. Glavna prednost ponudbe podjetja Bonmar Global, je predvsem stalna dosegljivost, kajti svojim kupcem nudijo neprekinjeno oskrbo z ribami od ponedeljka do nedelje, od jutra do večera in tudi za vse državne praznike.

Obenem so zastopniki priznanega italijanskega proizvajalca tartufov in izdelkov iz tartufov ali gomoljk (Podjetje Sulpizio Tartufi).

SulpizioTartufi_25

Pri oskrbi tržišča s svežo in zamrznjeno ribo imajo eno vodilnih vlog. Razlog za to so predvsem nenehna skrb za kakovost, pestra ponudba ter sposobnost hitrega prilagajanja spremembam na lokalnih trgih.

Ker podjetje uspešno vodijo na način, da je kakovost storitev in živil, zagotavljanje trajnega zadovoljstva svojih strank temeljna vrednota, so uspešni. Svojo ponudbo namreč v celoti prilagajajo potrebam in željam kupcev, saj so zadovoljni kupci tudi edino merilo kakovosti storitev in ponudbe.

In kot pravijo sami: “Yes, we care!” kar najboljše opiše podjetje Bonmar Global. “Da, skrbimo za naše kupce. Da, skrbimo za neprekinjeno oskrbo. Da, skrbimo da kupcem dostavimo najboljše. Da, skrbimo da upoštevamo vse standarde pri poslovanju. Da, skrbimo da so vsi postopki predelave in dodelave opravljeni po strogih normativih. Da, skrbimo da vsak kupec postane naša redna stranka. Da, skrbimo za dolgoročnost pri sodelovanju z vsemi deležniki. Da, skrbimo za okolje”. 

Two raw shrimps, isolated on white

Scorpaena onaria fish, isolated on white

Alive lobster with tied claws, isolated on white

BONMAR GLOBAL d.o.o.

Sedež: Miren 110, 5291 Miren

Skladišče: Bilje 84/c, 5292 Renče

Tel: 08 20 55 000

Fax: 08 20 55 001

Mob: 041 255 521

Email: info@bonmar.eu

Internet: www.bonmar.eu

 

 

 

 

 

Leave a Reply