13
Jan
2016
Posted by: In: Gradbeništvo0comments

Podjetje Stireks d.o.o. je podjetje specializirano za prodajo toplotnih in hidro izolacij. Nahajajo se v Kamniku, kakovostne materiale in to po najboljših cenah, pa dostavljajo po celotni Sloveniji.

logo

Poleg vseh vrst toplotnih in hidro izolacij vam zelo ugodno lahko ponudijo tudi fasadne materiale in barvne študije za zaključne sloje, talno ogrevanje, suhomontažo, materiale za omete in estrihe, izravnalne mase, premaze in dekorativne tehnike, zidake, siporeks, železo, malta, cement, maltit, akustično izolacijo in barve.

13325_1331803426_540_13325

Toplotna izolacija fasade ščiti sam objekt pred toplotnimi izgubami. Torej, zmanjšajte toplotne izgube in prihranite. Tako so pri stanovanjskih hišah, blokih in ostalih objektih, nekoč zadostovale 5 cm debele izolacije fasade, danes pa je zahtevana minimalna debelina toplotne izolacije 15 cm . Pripravljajo pa se že novi predpisi v Evropski Uniji za minimalno debelino 20 cm toplotne izolacije fasad.

Stireks d.o.o. je zastopnik priznanega avstrijskega proizvajalca hidroizolacij Buscher&Hoffman GmbH, ki proizvaja zelo široko paleto različnih bitumenskih in PVC hidroizolacijkih izdelkov. Navedene izdelke izvažajo v 14 evropskih držav. Stirkes d.o.o. vam torej uredi tudi cenovno ugodnega ter zanesljivega izvajalca.

Izvajanje del poteka od najosnovnješih do najzahtevnejših hidroizolacijskih del pri novogradnjah in sanacijah.

24783_1344326636_113_24783

Ker je vodilo podjetja kvaliteta, profesionalen pristop in sodelovanje, ki temelji na zaupanju ter strokovnosti, veljajo za uspešno podjetje v Sloveniji. Odlikuje jih profesionalizem, kakovostna izvedba del in spoštovanje dogovora s stranko.

Leave a Reply