18
Apr
2017
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja1comments

Uspešno podjetje DAN KÜCHEN je prepoznavno po stalnih inovacijah in uveljavljanju vedno novih tehnologij. DAN vedno prepozna potrebe svojih kupcev in jim tudi z veseljem ustreže. Zato so vedno korak pred konkurenco. Če želite bivati v prijetnem okolju in veste kaj želite, izberite DanKüchen kuhinjo.

Kuhinje DAN KÜCHEN so eden izmed vodilnih poizvajalcev kuhinj v Evropi. V ponudbi progama kuhinj in bele tehnike, lahko izbirate med kakovostnimi proizvajalci. Vodila pri načrtovanju vaše kuhinje so, oblikovati kuhinjo za dom na način, da kupcu predstavlja posebno doživetje, popotovanje skozi različne svetove, kjer spoznava odličnost posameznih kosov in kolekcij ter se osredotoči na tisto kuhinjo, kar išče in kar pristaja njegovemu slogu. Omogočajo vam strokovno svetovanje, akcije, popuste, in odprodajo kuhinjske opreme.

KUHINJA

Obiščite in se prepričajte v salonu DanStudio Ljubljana BTC, ki je najsodobnejši in največji salon DanKuchen (LUXDAN) v Sloveniji. V salonu, vam bodo predstavili  kuhinjo in skupaj z vami naredili načrt postavitve kuhinje, po kateri izdelajo ponudbo. Izbirate lahko med pestro ponudbo front, katerih vzorce imajo že izdelane. Poskrbeli bodo, da bo vaša kuhinja prijetna, uporabna ter da vas bo služila leta in leta.

1

2

Pri DAN KÜCHEN sta vedno na prvem mestu kvaliteta in dolga življenska doba. Vrhunska kvaliteta z doživljenjsko garancijo na vodila, z vrhunskim dizajnom elementov, barv in obdelav enostavno ne morete zgrešiti.

Leave a Reply