11
Jan
2016
Posted by: In: Izobraževanje0comments

logo-copy-e1419971316519

Že 25 let skrbijo za bralce dobrih knjig, založba Rotis. Nakup knjig je možen tudi iz njihove spletne trgovine. Tako imate možnost nakupovanja dobrih knjig  kar od doma, iz pisarne ali od koderkoli in s tem boste prihranili pot, dragocen čas in tudi denar.

Spletna trgovina založbe Rotis, vam bo olajšala pot do izbire in nakupa knjig iz njihovega raznolikega programa knjig. Vsak lahko najde nekaj zase, saj v ponudbi najdete knjige tako za otroke, najstnike, knjige o prehrani in zdravju ter priročnike za osebni in poslovni uspeh.

Založba Rotis vedno seznanja z novicami, novitetami in zanimivostmi, ki so povezane s knjigami in avtorji. Izjemne akcijske cene in priložnosti, kjer boste koristili lahko dodatne popuste in morda še kaj drugega.

V tem prazničnem vzdušju vas želimo seznaniti s trenutnimi popusti dobrih knjig in našimi priporočili.

Če iščete kakšno posebno knjigo za sebe  ali za vaše prijatelje, vam priporočamo knjigo, ki se je bo razveselil prav vsak. Dobili boste še prednovoletni 40 % popust. To je knjiga Neuroprehrana-hrana za možgane in odlično čustveno počutje. Izvedeli boste vse o vplivu hrane na možgane in čustva.

nevroprehrana_3D-e1420316312483

Če pa iščete dobro knjigo za otroke, potem priporočamo posebno slikanico Luna in Škrata Nagajivčka!  Zakaj je ta slikanica tako posebna in zakaj se je bodo otroci zelo razveselili? V slikanici Lun in Škrat Nagajivček je predstavljen tisti čarobni predbožični čas, ko vsi otroci pišejo Božičku sezname želja. Tudi fantek Lun si želi darila, vendar pa Božiček darila prinese samo pridnim otrokom, Lun pa ni ravno med njimi, saj ne pospravlja svoje sobe in ne sodeluje z družino. A naenkrat se pojavi “pravi” škrat in skupaj z Lunom se odpravita v Božičkovo deželo čarobnim dogodivščinam naproti.

Lun-296x300

Poleg prisrčne zgodbice z božično temo in prekrasnimi ilustracijami, so v slikanici tudi scenarij za pripravo igrice ter pesmice s povezavo na YouTube za petje in ples. Tako se otroci s slikanico zaposlijo in se ob njej igrajo, pojejo, plešejo in se odlično zabavajo!

To je le nekaj naših priporočil od mnogih knjig, ki jih ponuja Založba Rotis. Vedno presenečajo z raznoliko ponudbo in prav vsak lahko najde kakšno dobro knjigo zase.

Leave a Reply