12
Dec
2017
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Varstvo d.o.o. je podjetje z dolgoletnimi izkušnjami ter bogatim znanjem. Podjetje Varstvo je rastoče in uspešno podjetje z vizijo, tradicijo in bogatimi izkušnjami na področju varstva pri delu, požarnega varstva, varstva pri delu na gradbiščih, varnosti otroških igrišč, izpitov iz varstva pri delu, pregledov strojev, meritve mikroklim, meritve elektrike, meritve hrupa, požarni red, evakuacijskih načrtov, varnostnih načrtov, koordinacije na gradbišču, pogodbenega svetovanja, pregledov otroških igrišč, nakupa igral itd.

Podjetje je zraslo na trdih temeljih in dejavnosti so postopoma razvijali s čutom za potrebe prihodnosti in z nenehnim sledenjem tehnološkim trendom. Zavezani so k zagotavljanju kakovosti, zato sodelujejo z uglednimi in priznanimi partnerji. Glavni cilji delovanja podjetja Varnost je povečanje varnosti ter lažje in hitrejše poslovno odločanje z manj tveganja na strani strank in poslovnih partnerjev.

 

Podjetje Varnost je rastoče in uspešno podjetje z vizijo, tradicijo in bogatimi izkušnjami na področju varstva pri delu in požarnega varstva. V tem času so pridobili neprecenljive izkušnje in reference. Njihova osnovna prednost je stalno izpopolnjevanje znanj in izkušenj, ki jim omogočajo, da lahko naročnikom ponudijo kvalitetne storitve in izdelke, prilagojene njihovim željam in potrebam.

Njihovo vodilo v vseh storitvah podjetja Varnost je kakovost in izključno najvišji tehnološki standardi. Dogovorjene cilje dosegajo znotraj časovnega in stroškovnega načrta.

In kot pravijo sami: »Zaupali so nam mnogi, zakaj nam ne bi še vi! Dolgoletne izkušnje, mnoge reference in naša strokovnost so razlogi zakaj se odločiti za nas. Zavedamo se, da so zadovoljne stranke naša največja naložba in prihodnost!«

Leave a Reply