14
Feb
2017
Posted by: In: Gostinstvo1comments

Ste vedeli, da je v Ljubljani hotel, ki se kljub svoji mladosti redno uvršča med dobitnike prestižnih mednarodnih nagrad? Že dvakrat je zmagal v kategoriji Best Luxury Boutique Hotel na tekmovanju World Luxury Hotel Awards, Traveller’s Choice 2016 od TripAdvisor, 2015 Award Winner z 9,5 oceno od Booking.com, Top 10 Boutique Meeting Hotels – Luxury Finalist of the year 2015.

Kaj je recept za uspeh? Vrhunsko kakovost hotela CUBO namreč poleg mednarodnih organizacij hvalijo tudi gostje, zaradi česar je od svoje otvoritve pred petimi leti to ves čas najbolje ocenjeni hotel v Ljubljani. Sestavin je več. Hotel CUBO stoji na odlični lokaciji – dostopen z avtomobilom, a stoji tik ob starem mestnem jedru Ljubljane, a takih hotelov je še nekaj. Hotel CUBO s 26 sobami stoji v starejši, spomeniško zaščiteni stavbi ob ljubljanski Drami, a sta mu arhitekta Rok Kuhar in Katjuša Kranjc vdihnila sodoben, trendovski ter hkrati brezčasen in udoben značaj. Domišljena luksuzna oprema, vrhunska posteljnina in kozmetika, vse to so stvari, zaradi katerih se gostje v hotelu CUBO res počutijo kot doma. Najpomembnejša sestavina recepta za uspeh pa je osebje hotela: mladi, polni energije, prijazni in vedno pripravljeni priskočiti na pomoč. Goste v hotelu sprejmejo, kot bi sprejeli goste pri sebi doma in to je tisto, kar šteje največ. Še tako dobra lokacija in prestižna oprema namreč ne pomenita nič, če manjka pristno, osebno gostoljubje.

_CU29885F28

Ko Ljubljančani slišimo take pohvale na račun hotela v našem mestu, nam postane kar žal, da hotel CUBO ne stoji kje, kamor hodimo na počitnice, da bi lahko tudi sami uživali v njegovem gostoljubju. No, saj pravzaprav lahko. Hotel CUBO ima odlično restavracijo, ki je odprta za vse, ne le za goste hotela. Namesto v pisarni se lahko tako s poslovnimi partnerji srečate na zajtrku, ki je vse prej kot standarden hotelski zajtrk: odlična kava in čaji, sveži sokovi in smutiji, sveže pečeno pecivo, omlete in palačinke itd. Dnevna kosila so namenjena tisitm, ki bi radi na hitro nekaj pojedli, a želijo, da bi bila ta hrana odlična in postrežena v lepem ambientu. Za poslovna kosila in večerje hotelska restavracija pripravlja tudi druge jedi. Ravno zdaj se lotevajo temeljite prenove jedilnika, v katerem bodo glavno vlogo igrale klasične slovenske jedi, a pripravljene z modernim pridihom.

_OLI9674F3_8

Hotelska restavracija hotela CUBO je namenjena tudi predstavitvam, družabnim srečanjem ali sestankom, lahko pa tudi okrepčilom med odmori srečanj v sejni dvorani z avdiovizualno opremo. Skratka, hotel CUBO je najboljše, kar naše glavno mesto ponuja turistom, pa tudi domačinom. Priporočamo, da vse zgoraj napisano čim prej preverite kar sami.

_CU20025F8

_OLI9656F8

Pa še majhna skrivnost: hotel CUBO kmalu pričakuje več širitev – v Ljubljani, njeni bližnji okolici in v enem najlepših kotičkov Slovenije.

Leave a Reply