31
Jan
2017
Posted by: In: Gostinstvo1comments

Hotel Meksiko je urbani hotel v Ljubljani, s 50 sobami. Nahaja se v neposredni bližini urgence Univerzitetnega kliničnega centra v Ljubljani in Poliklinike, na križišču Njegoševe in Bohoričeve ulice.

1

2

Idealen je za obiskovalce zdravstvenih storitev, svojce ter njihove spremljevalce; poslovne goste ter turistične goste, ki uživajo v čarih in znamenitostih mesta Ljubljane in okolice. Ponujajo vam več kot le udobne sobe in pozorno osebje.

32276422

Sobe so moderno opremljene, s klimatsko napravo, LCD televizorjem in brezplačnim dostopom do interneta. V kopalnici se boste razvajali s priznano kozmetiko Afrodita. V spalnici, pa vas čaka sveža in kvalitetna posteljnina iz damasta ter plastenka sveže vode.

hotel-meksiko

hotel-meksiko

V hotelu se nahaja še internetni kotiček, brezplačen brezžični internet pa je na voljo povsod.

Tako deževne, kot tudi sončne dni lahko izkoristite na način, da se udeležite organiziranega vodenega ogleda Ljubljane. Priporočajo pa tudi paket doživetij ali paket savn v sodelovanju z Vodnim mestom Atlantis. Tistim, ki ste do hotela Meksiko prispeli z avtom, je na voljo parkirna hiša. Hotel je zlahka dosegljiv z vseh glavnih mestnih vpadnic. V kratkem pa bo na voljo še večnamenski prostor, primeren za seminarje ter večje število sob, ki bodo nudile gostom kar največje udobje.

Hotel Meksiko se nahaja v osrčju Ljubljane, ene najbolj sproščenih prestolnic na svetu, kjer gradovi in zmaji sobivajo z modernimi lokali in vznemirljivim nočnim življenjem, zato je Meksiko prava izbira za vas.

Leave a Reply