Please Wait

Please Wait

Dobrodošli na promocije.org

Izravnalne mase nujno uporabite pred barvanjem

Kaj so izravnalne mase?

Stenske ali stropne površine, ki so že ometane, niso takoj pripravljene za barvanje. Pri izvedbi lahko pride do napak v odstopanju. Lahko pa nastanejo tudi kasnejše poškodbe površin, zaradi del v objektu. Pomemben je način izvedbe del in tudi vrsta ometa, ki ste ga uporabili. Da površine izravnate pravilno in odpravo poškodovanih mest lahko uporabite izravnalne mase, ki so lahko bodi na mavčni ali pa na cementni osnovi. Tako pridete do najboljšega rezultata in sicer do gladkih, ravnih in enakomernih površin. Enako morate storiti, tudi pri talnih površinah. Estrihe morate izravnati pred polaganjem oblog. To izvedete s samorazlivnimi masami, ki so običajno narejena na cementni osnovi.

izravnalna-masa-za-steno-jub-hobi-kit-2-kg_170074_ Izravnalne maseizravnalna-talna-masa-unihem-uzin-nc-130-25-kg_656028_

Izravnale mase se ponovadi uporabljajo za tankoslojno izravnavo vašega betona in estrihov, preden pričnete s polaganjem talnih oblog. Mase pa so trdne in se jih uporablja pri zunanji in notranji uporabi.

Poiščite na naši spletni strani podjetniki, ki ponujajo zelo ugodne in kakovostne storitve pri izravnavi.

leave your comment


Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Translate »