16
Mar
2018
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja7comments

Kakovost, varni izdelki, zaupanje. Vse to je družinsko podjetje Kinezika d.o.o,  s stalnimi inovacijami in lastnim razvojem proizvajajo že od leta 1989.

Specializirani za pogodbeno proizvodnjo kozmetike in prehranskih dopolnil, so z znanjem in proizvodi prisotni tako doma kot v tujini. Njihova ponudba zajema storitve, ki se nanašajo vse od rojstva ideje, do njenega preoblikovanja v končni izdelek. Z mladim in strokovno podkovanim kolektivom, zagotavljajo razvoj izdelkov v skladu z željami ter pričakovanji stranke, in hkrati najbolj optimalno nadgradnjo za doseganje dodane vrednosti.

Znanje, sposobnost, inovativnost, delavnost in iznajdljivost, ki jih premorejo, jim omogočajo, da so hitri. Poslanstvo podjetja Kinezika je omogočiti celovito storitev, vrhunsko svetovanje in brezskrben nakup za vsakogar. Tudi po opravljenem nakupu je skrb za zadovoljstvo njihovih strank ključnega pomena.

Kupce želijo oskrbovati z visokokakovostnimi izdelki, ki niso zgolj komercialni hit, pri čemer je njihova kakovost in varnost, višja od zakonsko predpisane, naša najpomembnejša naloga in odgovornost. Slednje dokazujejo s certificirano proizvodnjo po ISO 22000, ISO 22716 in GMP FOOD.

Vabijo vas, da si na tej povezavi – http://www.mysticare.com/nega-telesa, ogledate nabor kozmetičnih izdelkov, ki so jih v stanju proizvesti za vašo blagovno znamko. Vsi izdelki iz kataloga so razviti do določene faze in jih dokončno razvijejo v skladu z željami stranke, z namenom, da se na trgu ne pojavijo identični izdelki. Proizvedejo lahko tudi druge izdelke po vaših željah, ki jih ni v katalogu, a v tem primeru sam proces razvoja traja nekoliko dlje.

Predstavljajo vam tudi dve lastni blagovni znamki Butters in Booster Gel ter vas vabijo, da si ju podrobneje pogledate.

Da dosegajo visoko kakovost poslovanja so izdelali dober in učinkovit organizacijski sistem, ki ga redno vzdržujejo in ki vključuje vse funkcije v podjetju. To jim prinaša konkurenčno prednost, saj redno izboljšujejo svoje storitve, sledijo novim tehnološkim trendom in se na ta način vsak dan trudijo zadovoljevati nove potrebe svojih strank in dragocenih poslovnih partnerjev.

Kontakt za vaše povpraševanje:

Kinezika d.o.o.

Plinarniška ulica 4

3000 Celje

office@kinezika.si

Link do Facebook profila: https://www.facebook.com/kinezikamanufacturer/

Leave a Reply