22
Jan
2016
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Iščete reklamni izdelek, ki ga bodo vaše stranke cenile, a bo hkrati uporaben? Želite reklamo, ki je ves čas pred očmi vaših strank? Želite, da vaša reklama še diši in da je poleg tega ugodna?

Pred izbiro reklamnega izdelka vam mora biti jasno kakšne cilje želite z njimi doseči. Izdelki, ki jih promovirate morajo zagotavljati ustrezno komunikacijo in promocijo ter povečati prepoznavnost in zapomnljivost vašega podjetja. Ugotoviti morate kateri izdelki v množici ponudbe najbolje izpolnjujejo vaše cilje, pa naj so to neko sporočilo, izboljšanje prepoznavnosti ali podučitev javnosti o neki zadevi. Ko poznate svoj namen, bo izbor bistveno lažji. Podarite nekaj novega. Običajna promocijska sredstva kakršna so pisala, obeski za ključe, vžigalniki, so v veliki meri izrabljena in kupcem ne dajejo pravega zadovoljstva. Podariti morate nekaj inovativnega, nekaj posebnega, česar ni mogoče videti na vsakem koraku. Podjetje Deoton ponuja ravno to, reklamne osvežilce. Inovativno, kreativno ter unikatno za predstavitev vaše dejavnosti.

Reklamni osvežilci so namreč odlična izbira, saj ne le, da predstavljajo vaše podjetje, temveč tudi prijetno odišavijo. Lahko je uporaben kot poslovno darilo ali pa samo mala dišeča pozornost. Je vsakdanje uporaben in vedno najde svoj prostor na vidnem mestu.

MG_0063-1000

MG_0088-1000

Podjetje Deoton nudi široko paleto reklamnih osvežilcev. Reklamni osvežilec dela reklamo za vas ne glede na prostor in čas. Vsakokrat,  ko ga oseba vidi, se ji podzavestno v spomin shrani misel na videno. Če še ni, lahko postane vaša nova stranka. Izbirate lahko kar med osmimi različnimi vonji. Kateri je tisti, ki vam najbolj diši, je odvisno od vas. Lahko je to bor, sivka, mango, pomaranča, limona, vanilja, češnja ali jabolko?

vonji

Podjetje Deoton ga za vas lahko izdela po vaši meri, v obliki vašega logotipa ali v obliki kakšnega od vaših prepoznavnih elementov. Tako boste imeli unikatno in izvirno poslovno darilo. Za svoje podjetje pa boste naredili velik promocijski učinek, ki vam bo prinesel pozitivne poslovne rezultate. Najboljša reklama za vaše podjetje, s podjetjem Deoton.

Leave a Reply