19
Feb
2016
Posted by: In: Gostinstvo0comments

Turistična agencija TUR TUR Turizem, se ukvarja z organizacijo izletov, potovanj, romanj, strokovnih potovanj in počitnic.

Couple on a tropical beach

TUR TUR Turizem je butična agencija, ki nudi tudi organizacijo potovanj, glede na naročnikove želje. Po naročilu pripravljajo tudi najbolj zahtevne, strokovne in zabavne programe, ki jih bodo prilagodili vašim željam, glede dolžine, tematike in intenzivnosti ogledov, po konkurenčni ceni. Programi turistične agencije TUR TUR, so strokovni, sproščeni in zanimivi oz. po vaših željah in zmožnostih. Potovanja vodijo prijazni in strokovni slovenski turistični vodniki, ki se potrudijo, da je vsako potovanje nepozabno.

BARCELONA SPAIN - JUNE 11 : Sagrada Familia in Barcelona in Spain in a summer day on June 11 2014 in Barcelona Spain

TUR TUR Turizem agencija, vas bo s svojo predanostjo turizmu, zagotovo popeljala na različne destinacije po svetu in vam omogočila aktivno, športno in kulturno udejstvovanje, ponudbo pa si želijo vedno nadgraditi z dušo.

CORDOBA, SPAIN - MAY 16: Gardens of Alcazar de los Reyes Cristianos on May 16, 2012 in Cordoba, Spain. Alcazar has 55,000 square meters of gardens full of vegetation surrounded by fountains and ponds

In ker si vsi želimo čim lepših trenutkov v življenju, je ravno potovanje tisto, ki nas lahko osrečuje. Ravno turistična agencija TUR TUR je tista, ki se zaveda, da je duša vsakega človeka neskončno prostranstvo, ki ga bogatijo spomini.

Image shows a typical colorful landscape in Provence France. A sunflower field is combined with a lavender field in the foreground and a neglected barn in the background. ** Note: Slight graininess, best at smaller sizes

Je agencija, ki zagotavlja visoko vrednost ponudbe, hkrati pa pospešuje model, da so potovanja najboljša oblika neformalnega izobraževanja. Popotniki, ljubitelji sveta, narave in po potrebi asketi, ki radi prisluhnejo in pomagajo. Predvsem pa so duše, ki nenehno iščejo in se izpopolnjujejo vedno in povsod. Skozi leta prečudovitih potovanj, počitnic, izletov, vedno znova polnijo mnoga srca.

Turistična agencija TUR TUR Turizem, vas bo z vašimi idejami, svojim delom, zanesljivostjo in prilagodljivostjo, pripravila na nepozabna doživetja.

In kot pravijo sami: »Grlice vas mirno odnesejo dogodivščinam naproti«.

logo

Leave a Reply