07
Dec
2015
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Nika Records, d. o. o. je izdajatelj in distributer fonogramov z dolgoletno tradicijo. Družba je v svoji dvajsetletni zgodovini zrasla v enega najbolj prepoznavnih subjektov v slovenski glasbeni industriji.

Osnovna dejavnost podjetja je sklepanje izvajalskih pogodb s slovenskimi glasbenimi talenti, izbor producentov, avtorjev in glasbenikov pri snemanju plošč in promocija izvajalcev v medijih.

V njihovi široki ponudbi najdete tudi mobilne aplikacije za skupine Laibach, Big Foot Mama in pa Siddharto. NIKA MSC ( Nika music social connector) ali takorekoč  »vse v enem«, je mobilna glasbena aplikacija z vsemi socialnimi priključki na enem mestu. Več si lahko ogledate na povezavi:

http://www.nika.si/Mobilne-aplikacije

Ker pa se počasi bliža čas obdarovanj in praznikov, smo za vas pripravili nekaj idej za obdarovanje svojih najbližjih, iz njihove trgovine:

Enya https://www.nika.si/Pop__Pop/Dark_Island_Deluxe_Edition/

Coldplay https://www.nika.si/Rock/A_Head_Full_Of_Dreams/

Ed Sheeran https://www.nika.si/Pop__Pop/X_Wembley_Edition/

Big foot Mama https://www.nika.si/Rock/Best_of_Big_Foot_Mama-1990-2015/

Za popestritev lepih in ugodnih decembrskih večerov, pa priporočamo Topsify Christmas playlisto z božičnimi uspešnicami. Topsify. Mesto, kjer najdete skrbno izbrane glasbene lestvice vseh žanrov in za vsako razpoloženje. Vse od največjih hitov pa do najnovejših pesmi, nekaj za vsak okus. Vse naše lestvice redno posodabljamo, tako da bo vaša glasbena zbirka vedno sveža.

Obenem sporočamo, da naslednji teden izide album Ultra, skupine Siddharta. Vi pa imate možnost, da slišite album Ultra pred drugimi. Namreč, lahko dobite podpisan album že prej, saj bodo fantje skupine Siddharta podpisali tudi kakšnega več.

Nakup lahko opravite na povezavi:

https://www.nika.si/Rock/ultra_2/

Dan pred izidom boste že poslušali album, ki ga vsi težko pričakujemo!

Nekaj koristnih nasvetov oz. idej za obdaritev vaših najbližjih, saj je  to čas, ko se z veseljem spominjamo dogodkov, iz preteklega leta, ki smo jih preživeli v prisotnosti svojih najbližjih. To je pravi čas, da se jim za vso njihovo izkazano ljubezen in spoštovanje tudi poklonimo ob poslušanju najljubšega CD-ja.

Leave a Reply