21
Mar
2018
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja2comments

V današnjem prispevku vam predstavljamo najbolj uspešno podjetje v Sloveniji, ki se z odličnimi rezultati ukvarja s prodajo, svetovanjem, zastopanjem in storitvami na področju embalaže, osebne hogiene, parne zapore, organskega nakita in še mnogo več.

Odlične reference zastopajo podjetje na področju embalažne industrije, ki je še vedno v domači oskrbi. Poleg osnovne zaščite izdelka, spremlja embalaža izdelek na prodajnih policah in je tako namenjena predvsem predstavitvi izdelka. Poleg vizualne predstavitve oziroma širše uspešnega trženja ima embalaža zelo pomembno vlogo. Za proizvajalce pomeni to veliko mero inovativnosti za produktivnost in kakovost v tehnoloških postopkih proizvodnje, da zadostijo visokim ciljem kupcev oziroma končnih potrošnikov. Njihove reference segajo tako doma kot tudi v tujini, velika uspešna podjetja kot so FRUCTAL, Ajdovščina, LURA, Zagreb, VINDIJA, Varaždin, PODRAVKA, Koprivnica, SAPONIA, Osijek, ZVEČEVO, Požega, PLIVA, Zagreb itd.

Prav tako so nas navdušili s proizvodnjo spreminjanja jogurtovih lončkov v ščetke za zobe že od leta 1996. Proizvodnja pa je locirana v ZDA,  pri čemer  se ohranja visok standard kvalitete,  zdravstvena  varnost  za uporabo ter široko bazo surovin, katere je mogoče reciklirati. Na ta način prispevajo k ohranitvi eko sistema. Izdelki (ščetke za zobe, zobotrebci, britvice in čistilce jezika), so narejeni izključno iz reciklirane PET in PP plastike, pridobljene  iz jogurtovih lončkov „Stonyfield organic“  in zbiralnikov vode  „BRITA“.  Tako z uporabo recikliranih materialov varujejo naravne vire ter dvigujejo in ohranjajo zavest ljudi o pomenu reciklaže pri nas.

V njihovi prodajni in izdelovalni ponudbi najdete tudi Izofol, ki je dvoplastna folija iz aluminija in poliestra, namenjena za parno zaporo ter ovire v stavbarstvu. Potrebuje ga prav vsak ogrevan prostor primerno parotesnost.  Nezadostna parotestnost elementov zgradbe tako povzroči poškodbe, zlasti pri adaptacijah podstrešij, mansardnih stanovanj in pri lahkih montažnih objetkih. Izdelujejo tudi trakove iz silikona in aluminija.

ARTINO GREEN so okolju in telesu prijazni ter ročno izdelani izdelki. Narejeni so iz 100% ekoloških materialov in so zato antialergijski, trajnostni, lahkotni, biološko razgradljivi in obenem modni.  V celoti  so ročno izdelani v Južni Ameriki pod okriljem pravične trgovine z matičnim sedežem v Mexicu City. ARTINO GREEN organski nakit je izdelan iz naravnih eksotičnih materialov, ki so bili trajnostno pridelani v pragozdovih in nižinah Južne Amerike. Pri osnovanju nakita sodeluje strokovno ekipa oblikovalcev in modnih navdušencev.

Skrb za okolje in naravo je temeljno vodilo ROYAL – S podjetja. Odlikujejo ga različni okoljevarstveni dejavniki, ki so vključeni v vsa področja njihovega delovanje.

Prepričali so nas z učinkovitostjo izdelkov, saj s pomočjo narave, lastnega znanja zaposlenih in dolgotrajnih laboratorijskih raziskav izdelujejo visoko učinkovite in vrhunske ekološke izdelke.

Leave a Reply