14
Dec
2015
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Vodilni na področju proizvodnje polietilenskih vrečk za uporabo v gospodinjske namene, je podjetje Piskar. Je ugledno podjetje, ki svojo pozornost usmerja v proizvodnjo gospodinjskih vrečk za odpadke.

Blagovna znamka Piskar izdeluje vrečke za najširšo osebno uporabo, industrijo in za pakiranje najrazličnejših predmetov. Obenem so zastopniki nemškega podjetja Melitta iz Nemčije. Njihovi izdelki so človeku in okolju prijazni, kar dokazujejo s številnimi pridobljenimi certifikati. V njihovi raznovrstni ponudbi lahko najdete vrečke (za gospodinjstvo, za odpadke, nosilne in biorazgradljive vrečke za odpadke). Prav tako ponujajo folije in papirje za gospodinjstvo, vrečke in dodatke za sesalnike, dodatke za kavni aparat in gospodinjstvo. Vse to lahko kupite v njihovi spletni trgovini, ali v podjetju ter seveda v mnogih trgovinah.

banner_slo_02 banner_slo_03 banner_slo_04 banner_slo_05 banner_slo_06

Uspšeno delujejo tudi na sponzorskem področju kot donator, ali sponzor pri različnih akcijah. Kot družbeno odgovorno podjetje, z upoštevanjem navedenega, je podjetje Piskar zagotovo najbolj ugledno podjetje, ki prevzema takšno vodilno vlogo, kot vzgled dobrega podjetja!

Leave a Reply