12
Dec
2017
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja2comments

Zaradi vse večjega povpraševanja po ekološki prozivodnji se odraža tudi v vse večji ponudbi organskih kolekcij. Predstavljamo vam slovensko podjetje TerraSleep, kjer podjetje in njihov slogan poudarja ravno to, da lahko ekološka ozaveščenost sedaj združuje tudi lepo in moderno. Tako lahko v njihovi spletni trgovini naletimo na ekološka oblačila in laneno posteljnino po meri. Posteljina, ki jo izdelujejo je kvalitetna in udobna  iz izbrane 100 % lanene tkanine po vaših merah. Uporabljajo tkanino italijanskega proizvajalca z več kot 50-letno tradicijo. Proizvedena je v skladu z Öko test standardom 100. Podjetje TerraSleep je sprva pričelo z izdelavo lanene posteljnine po meri in prizemljitvene simbolike, vendar so zaradi čedalje večjega povpraševanja po slovenskih naravnih oblačilih pričeli z izdelavo tudi teh.

Potrebno se je zavedati, da so naravna oblačila naša prihodnost. Je samo še en korak naproti večji ekološki osveščenosti in spoštovanju sebe kot del narave.

V spletni trgovini TerraSleep si lahko sestavite tudi  čisto svojo posteljnino. Preprosto izberete želen izdelek (npr. jogi rjuha), vnesete poljubno dimenzijo in izberete barvo posteljnine. Poleg tega vam spletni kalkulator takoj izračuna ceno izbranega izdelka. Lahko kupite posamezne dele posteljnine ali pa celoten komplet.

 

 

Ekipa strokovnjakov TerraSleep ves postopek izdelave posteljnine naredi v svoji domači delavnici, kjer domujejo srčnost, ustvarjalnost, inovativnost in veselje do dela, ki ga opravljajo odgovorno in z velikim spoštovanjem do Matere Zemlje. V vsak projekt vložijo vse svoje znanje in maksimalno količino energije. Ponosni so, da so njihovi ekološki izdelki učinkoviti in všečni. Ponosni so na vsako delo in na vsak izpeljan projekt. Kvalitete nikoli ne spuščajo na nivo povprečja saj se zavedajo, da so dobri le toliko, kot je bil dober njihov zadnji izveden projekt.

Podjetje, ki dela s srcem in dušo.

Leave a Reply