12
Dec
2017
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja4comments

Podjetje Tift s svojimi sodelavci, poslovnimi partnerji, dobavitelji in kupci komunicira na različne načine. Komunikacija v podjetju je hitra in enostavna, obenem pa mora podpira njihove poslovne procese in omogoča popolno prilagajanje spremembam teh procesov. Preko celovite ponudbe izdelkov vodilnih svetovnih proizvajalcev in kakovostnih inženirskih in vzdrževalnih storitev kupcem zagotavljajo tiskalniške rešitve, ki so povsem prilagojene poslovnim procesom. Tift je specializirano podjetje za industrijske in poslovne tiskalniške rešitve. Za svoje največje dosežke štejejo zadovoljne naročnike, ki se vračajo z novimi projekti.

 

 

Podjetje Tift je zastopnik in distributer za:

  • multifunkcijske naprave TOSHIBA,
  • projektorje in profesionalne zaslone SHARP,
  • termalni tiskalniki nalepk,
  • tiskalniki za označevanje izdelkov in embalaže.

 

Družba TIFT, vam s sistemom e-CONCEPT, pomaga odkriti skrite stroške, povezane z vso vašo opremo – fotokopirnimi stroji, tiskalniki, skenerji in faksi, hkrati pa pripomore k zmanjševanju teh stroškov v celem podjetju in v vsakem uradu. Pristop e-CONCEPT daje odgovore na najpogostejše izzive, s katerimi se srečujejo danes organizacije na področju tiskanja in kopiranja:

  • stroški,
  • pomanjkanje informacij,
  • nadzor in
  • premik v smeri fokusiranja na osnovni posel.

 

So kreativni na področju industrijske in poslovne tiskalniške rešitve, podpore in rešitVAH. Z leti so zbrali dovolj izkušenj, da lahko suvereno nudijo vzdrževanje, podporo, svetovanje, servis in tudi optimizacijo stroškov. Vse njihove rešitve so uporabnikom prijazne in varne. Odlikujejo jih sodelovanja, priznana uveljavljena podjetja, kot so Mercator, Renault Nissan Slovenija d.o.o., Telekom d.d., Sberbank, Zavarovalnica Maribor, S&T,DSV APEC, PharmaSwiss, Zavod za gradbeništvo, Agencija za trg vrednostnih papirjev, UniCredit Bank itd.

Izstopati želijo z visokokakovostno storitvijo, njihov končni cilj pa je zadovoljstvo naročnikov, saj so partner okolju v katerem delujejo.

 

 

 

Leave a Reply