16
Mar
2018
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja16comments

Zdrava prehrana je eden izmed osnovnih temeljev zdravja in dobrega počutja, ki med drugim pripomore k manjšemu tveganju za razvoj sodobnih bolezni.

Trgovina Alaja je specializirana trgovina za zdravo prehrano, ki temelji predvsem na medosebnem kontaktu s stranko. Svojim strankam nudijo podporo pri spreminjanju njihovega načina življenja na boljše. Pri Alaji se zavedajo, da morajo biti potrošniki osveščeni, poznati morajo svoje pravice ter biti informirani o izdelkih, ki jih kupujejo. Vedeti morajo, da jim pri vsakdanjih odločitvah glede izbire blaga lahko pomagajo.

Poslanstvo trgovine Alaja je, da strankam nudijo podporo pri trajnem izboljševanju njihovega zdravega načina življenja. Poslanstvo izvajajo skozi najcelovitejšo ponudbo ekoloških izdelkov, predavanj, delavnic, brezplačnih svetovalne uric, vsebin, ki jih pripravljajo za svojo spletno stran, v obliki člankov, nasvetov, receptov, informativnih filmov, ki jih delijo na spletn strani ter so namenjeni pridobivanju in širjenju novih znanj o vzpostavljanju in ohranjanju zdravja ter uravnoteženem življenjskem slogu. Trgovina Alaja, je trgovina, kjer prevladuje zdravje. Izbirate lahko med ponudbo super hrane, kozmetike, čistil, prehranskih dopolnil, super hrane, čajev in prehranskih dopolnil.

Hvaležni so, da so v vseh teh letih skozi treninge in coachinge imeli priložnost predajati znanje s področja zdravja in zdravega načina prehranjevanja, odpirati nove poglede in podpirati udeležence pri razvoju njihovih zdravih navad. To jih navdaja s ponosom in veseljem, zato si želijo še naprej opravljati svoje poslanstvo, ki ostaja pomagati posameznikom razvijati njihove potenciale za doseganje večje učinkovitosti in boljše kvalitete življenja.
V trgovini Alaya nudijo najboljše ekološke izdelke za zdrav in ozaveščen način življenja. Pri vodilni trgovini z najboljšimi ekološkimi izdelki priznanih blagovnih znamk, boste našli prav vse. Super hrano, olja, prehranska dopolnila, žita, sladke prigrizke, tudi brez sladkorja, sojine izdelke, pripravljene jedi, prijazna čistila, izdelke za nego telesa in kozmetiko, eterična olja in še mnogo več. Skratka vse, kar vodi v zdrav življenski slog.
Pridružite se jim, Alajinem zdravem življenskem slogu!

Leave a Reply