05
Jan
2018
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Podjetje Bralko razume sodobne zahteve današnjega življenja, zato v okviru specializirane enote razvija posebna znanja in stalno dopolnjuje ponudbo izbranih izdelkov s področja čistilne opreme in masažnega programa.

Odlikuje jih strokovnost, svoj prodajni program predstavijo z demonstracijo

Strokovnjaki podjetja Bralko želijo širokemu krogu ljudi približati izdelke, ki jih na prodajnih policah v trgovini drugače sploh ne bi niti opazili. Koristne stvari, ki jih potrebuje prav vsak izmed nas, vam strokovnjaki podjetja Bralko približajo z demonstracijo. Tako uporabniki točno vedo kaj kupujejo. Slovijo po izvajanju svojih predstavitvah čistilne opreme in predstavitvi masažnih programov na raznih prireditvah, sejmih, in pri svojih kupcih.

Vsebina prodajnega programa podjetja Bralko

Njihov prodajni program čistine opreme nas je pritegnil in učinkovitost delovanja strojev izjemno presenetil. Podjetje Bralko ponuja ekskluzivne ročne pometalne stroje nemškega proizvajalca HAAGA, ki je zaradi velikega vložka v svoj razvojni program predvsem pa prepričanost v učinkovitost delovanja, ročne pometalne stroje patentiral. V prodajnem programu ponudba zajema še  gospodinjske sesalnike za suho ali mokro sesanje, industrijske pometalne stroje za pometanje večjih površin in različne sesalnike za potrebe industrije.

 

Lahko se pohvalijo tudi z odličnim prodajnim programom  masažnih aparatov, masažnih stolov in masažnih foteljev z visoko kakovostjo, močjo in natančnostjo. Vse izdelano za popolnoma varen način.

 

  

 

 

Usmerjenost h kupcu

Imajo pa tudi spletna trgovino kjer lahko kupci kupujejo. Da lahko zagotovijo kakovost svojim kupcem, so z njimi razvili odlične poslovne odnose, da lahko nudijo najboljše. Stalno poglabljajo in dodatno razvijajo svoje storitve.

Poslanstvo uspešnega podjetja Bralko je zasnovano na medsebojnem spoštovanju vseh in prepričani so, da poslovna politika temelječa na medsebojnem spoštovanju vseh, ki sodelujejo na uresničevanju skupnih ciljev, le lahko prinese odlične rezultate. Usmerjenost h kupcu je osnovno načelo njihovega podjetniškega delovanja.

Visoki standardi kakovosti proizvodov ter poštenost odlikujejo podjetje Bralko, ki pa so osnova za dolgoročni razvoj podjetja.

 

Leave a Reply