05
Nov
2015
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

biostile_logo

Družina Kosmina je ustanovitelj podjetja  Biovis d.o.o , ki se že 14 let ukvarja s prehranskimi dopolnili. Na trgu so predstavniki dveh blagovnih znamk, Biyovis in Biostile. Proizvodi so naravni, iz najboljših sestavin, sestavljeni na podlagi najboljših vezav, in zato izredno hitro učinkoviti. Izvajajo VITAMINSKE TESTE PO SLOVENIJI in tako pomagajo vaši poti do zdravja.

stressportniki

Kako do analize telesa in vitaminsko mineralnega testa?

V vsaki specializirani trgovini in lekarni lahko opravite BREZPLAČNI vitaminsko mineralni test. Dvakrat do trikrat mesečno se v vsaki poslovalnici opravlja individualno testiranje. S posebno napravo vam bodo brezplačno analizirali delovanje organov in pomanjkanje vitaminov in mineralov. Testiranje poteka 15-20 minut. Po vsakem testiranju se stranki predlaga kombinacijo artiklov, ki bi ji stanje pomagalo izboljšati. Napiše se tri mesečni program, potem pa ponovno testiranje – kontrola vsak mesec, oziroma v roku 3 mesecev. Vsaka stranka, ki opravi analizo, dobi izvid o opravljenem vitaminsko mineralnem testiranju, priporočljiva prehranska dopolnila, ter navodila za naslednje 3 mesece. Prav tako dobite okvirni datum ponovne kontrole.

odpornost holesterol2-247x300

S pomočjo vitaminskega testa dobite jasno in realno sliko katerih vitaminov in mineralov vam primanjkuje in katere snovi morate vnesti v vaše telo, če želite, da bo to lažje in bolje delovalo. Obenem vam bodo svetovali glede tekočine, gibanja in ustrezne prehrane.

Opravite svoj vitaminski test že danes, kajti cilj tega je seveda usposobiti telo na način, povrniti  ravnotežje ter tudi njegovo zdravje.

Uporabniki proizvodov učinke čutijo v zelo kratkem času.
Velikokrat za osebno zadovoljstvo in zdravje potrebujemo samo nekaj malega, vendar če si znamo prisluhniti, si ne moremo pomagati.

Zdravje je naš največji zaklad, zato želimo našim stalnim in bodočim strankam pomagati na zdravi poti. Kot pravi njihov slogan:«Bodimo zdravi!«

Leave a Reply