Please Wait

Please Wait

Dobrodošli na promocije.org

Vsi fasaderji, ki v Sloveniji nekaj veljajo so pri nas

Kateri fasaderji so zares dobri?

V Sloveniji je veliko fasaderjev a le peščica njih je zares dobrih. Fasader je pravzaprav umetnik in umetnik se vedno rad pohvali s svojim delom. Če ponudnik nima spletne strani, to je isto, kot slikar ne bi imel nobene svoje slike in trdil, da je najboljši. Fasada je izgled našega doma in prvi vtis, ko nekdo vstopi v vaš dom. Je ogledalo vaše urejenosti.

fasaderji stiropor-fasada-baumit-najpovoljnija-cijena-slika-49116931

Fasaderji morajo poskrbeti, da zadovoljijo vaš okus in ne okus vašega soseda, ki ga je priporočil. Ker vi s sosedom nimate enakega okusa ne za hrano, ne za pijačo in ne za ženske. Pravtako ne za fasado.

Pomembna informacija za potrošnika je tudi cenik, saj kako naj bo potrošnik varen, če ponudnik nima niti predstavitve, sploh ne ve koliko ga bo njegovo delo stalo, katere materiale uporablja, kakšne so njegove reference. Vse to se je potrebno pozanimati preden najamete fasaderja, saj bo po končanih delih vas bolela glasa. Bodisi zaradi previsoke cene, bodisi zaradi kvalitete dela, ki je bistveno slabša od tiste, ki ste jo pričakovali. Ker je določenega podjetnika, tako pohvalil vaš sosed.

Vsi fasaderji, ki nekaj veljajo v Sloveniji so v naši bazi. Prisotni niso le tisti, ki so slabi in ki niso vredni vpisa v bazo kakovostnih podjetij Slovenije. Oglejte si podjetnike, ki ponujajo fasaderske storitve na povezavi:

http://www.podjetniki.com/cat/fasaderstvo/

leave your comment


Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Translate »